Haberler

Pop Şarkıcısı Berksan'dan Şaşırtan Benzetme: Müzik Karım, Çilek Beach Metresim

Güncelleme:

Pop müziğinin başarılı isimlerinden olan Berksan yeni single çalışması "Sakin" ile Yasemin Şefik'in Best FM'de ki programına konuk oldu. "Yazdığım şarkıları saat kaç olursa olsun kardeşim Turaç'la beraber stüdyoya gelen herkese dinletmek istiyorduk. Hatta dinletiyorduk. Ama artık kendimi tutuyorum" diye anlatan şarkıcı Berksan programda kahkaha dolu açıklamalarda da bulundu.

"BİRİNİ SEÇMEM GEREKİYORDU"

Yasemin Şefik'in "Yaz yaklaşıyor açacak mısın beach?" sorusu üzerine sevilen şarkıcı Berksan; "Çilek markasını farklı şehirlere isim haklarını sattım ve güzel de gidiyor. Çok yoğunum ve bu sene Çilek Beach olacak ama ben pek olamayacağım. Bir yandan müzik çalışmalarım bir yandan club ve beach zor oluyor. Severek yapıyorum işletme işini ama kolay değil. Hatta bakın müzik karım, beach ise metresim gibi... Birini seçmem gerekiyordu. Müziği seçtim" dedi.

Pop Şarkıcısı Berksan'dan Şaşırtan Açıklama: Biri Karım Biri Metresim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berksan Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (9)

Dürbünlü:

ne filim seyrederim nede müzik dinlerim,kuran okur ve dımbırtısız sade ilahi dinlerim.

12
7
yanıtYanıtla
Fakir Ali:

Bende Aynı Dayı.

yanıt3
yanıt1
düşünen adam:

bu haberlere bakmayıda ihmal etmiyorsun yalnız.

yanıt4
yanıt0
MECHUL ASKER:

He ya bizde inanalimmi bize ne Allahla senin aranda reklam yapma riyakarmisin sen dürübünlü ?

yanıt1
yanıt0
KUSMUK:

İBİŞ, KENDİNİ NİMETTEN SAYMIŞ. ADINI DA İLK DEFA BURADA GÖRDÜM. GÜNÜMÜZ ÇENGİCİLERİNDE SES YOK ZATEN. SÖZ DERSEN SÖZ DE YOK, TEKERLEMEYİ OKUYUP MİKROFONA BÖĞÜRÜYORLAR. BEN YİNE ESKİ SANATÇILARIMIZI DİNLİYORUM. ONLAR SANATÇI, BUNLAR BÖĞÜRÜCÜ, ÇENGİCİ.

9
3
yanıtYanıtla
Murat:

Hayat sana güzel, ama asla unutmayın, bu dünyada kendini ünlü sanan süslü maymunlar, ölünce hepimiz aynı çukura gircez

10
2
yanıtYanıtla
xx:

gerizekali oldugunu söyleyen oldu mu?

yanıt5
yanıt3
miran:

ahhh şimdiki nesiler şimdi bir bilgisayar çıktı afferdersin eşşek sesi kulağa hoş gelir oldu sesi nerde eski popcular çıplak sesle söyleseler bile sesleri olaydı berksan emin ol sesin güzel olsa okey diuyecektim lakin olmadı :)) naşş

4
2
yanıtYanıtla
Sütlü köpüklü kafası:

Kusum Aydin, Fatih Urek''in evlenecegim demeleri gibi senin agzinda da komik duruyor Karim kelimesi. Siz vatandasi aptalmi saniyorsunuz, biz kimin ne tercihleri oldugunu anlayabilecek zekaya sahibiz

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title