Haberler

Pompa Sistemleri Sektörünün Dev Kuruluşu Wılo, Bilinçlendirmeye Devam Ediyor

Güncelleme:

Türkiye'de faaliyete başladığı günden bu yana yüzlerce eğitim seminerine imza atan WILO Pompa Sistemleri, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde üniversite öğrencilerine de seminerler vermeye devam ediyor.

WILO Pompa Sistemleri A.Ş. Eğitim Koordinatörü Gökhan Uzuner, Ankara'da Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği öğrencileriyle bir araya geldi. Geçtiğimiz 10 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleşen seminerde, üniversite-sanayi işbirliğinin öğrenciler için çok önemli olduğunu vurgulayan Uzuner sözlerine şöyle devam etti: "Son yıllarda gündemdeki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştıran enerji tasarrufu konusu, binaların vazgeçilmez ekipmanlarından santrifüj pompa üreticilerinin de en önemli önceliği olmuştur.

Enerji tasarrufu uygulamalarındaki en son gelişmeleri, üniversitelerdeki eğitim seminerlerinde anlatmanın özellikle mühendislik öğrencilerinin mesleki gelişimleri açısından çok faydalı olduğuna inanıyorum." Enerji tasarruflu ürünleriyle dikkat çeken WILO'nun 2012 yılını "enerji verimliliği farkındalık yılı" olarak ilan ettiğini sözlerine ekleyen Uzuner, çalışmalarının bu yönde devam edeceğinin de altını çizdi. "Gelişen pompa teknolojileri ve santrifüj pompalarda enerji tasarrufu" konulu seminer, öğrenciler ve öğretim görevlileri tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gazi Üniversitesi Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title