Haberler

Yayında sunucuya "Duyunca şaşırma" diyen belediye başkanı, Erdoğan'ın oy oranı için rakam verdi

Güncelleme:

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Haberler.com yayınında Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'ye açıklamalarda bulundu. 2023 seçimleri hakkında da değerlendirmede bulunan Yazıcı, "Söyleyince şaşırmayın ama Cumhurbaşkanımıza 55 ve üzeri oy çıkar" dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Haberler.com Youtube kanalında Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'nin konuğu oldu. Yazıcı, programda Tuzla'daki son gelişmelerin yanı sıra 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında da önemli değerlendirmelerde bulundu.

CUMHURBAŞKANI İÇİN OY TAHMİNİNİ SORDU

Gazeteci Olgun Kızıltepe, yayın sırasında Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan 2023 seçimleri için tahmin istedi. Kızıltepe "Sizce Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde kaç oy alır?" diye sordu. Yazıcı ise "Tahmin etmek zor ama söyleyince şaşırmayın" dedikten sonra şöyle devam etti: "Cumhurbaşkanımıza bu seçimlerde 55 ve üzeri bir oy çıkabilir. Milletimiz birliğinin devamını istiyor çünkü"

"AK PARTİ 42,5 GİBİ BİR ORANLA KAPATIR"

Kızıltepe daha sonrasında ise AK Parti'nin oy oranı hakkında soru yöneltti. Yazıcı, bu soruya da "Türkiye'de ve dünyada iyi gidiyoruz. Kaybettiğimiz bir şey yok, aksine kazançlarımız var. AK Parti'nin de yüzde 42,5 oranında seçimleri kapatacağını düşünüyorum" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Olgun Kızıltepe AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

Harun Bir:

Hayal güzelde abartmasak diyorum!!

235
91
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Tayyip bey ilk turda 50 üzerine çıkıp işi bitirir hayırlısıyla

76
129
yanıtYanıtla
ERKAN :

ben anlamıyorum siz ne görüyorsunuz da biz onu göremiyoruz dünyada nasıl iyi gidiyoruz. hangi ülkenin enflasyonu bu kadar, hangi ülkenin para birimi bu kadar değer kaybetti azerbaycan gürcistan bulgaristan para birimleri aldı başını gitti yahu Papua Yeni Gine Kinası 5,31 tl ediyor

113
37
yanıtYanıtla
x girilmez:

6 MASADA NE GÖRÜYORSUN ADAY YOK İTİMAT YOK PROJE YOK TEK DERT ERDOĞAN GİTSİN DE NE OLURSA OLSUN KAOS ORTAMI

yanıt22
yanıt68
Ali Çelik:

Valla Cumhur başkanı adayım Recep Tayyip Erdoğan lakin eyt konusunda devlet hakkı yenilen vatandaşı unutursa seçimde çok zor oy alır bunun gibi ne büyük partiler böyle Yok oldu geçmişte ders almak iyidir tok açın halinden anlamazmis

34
111
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bence erdoğana yarın seçim yapılsa yüzde doksan yedi nokta seksen sekiz buçuk oy çıkar gibi geliyor

41
80
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Adam Ak Parti belediye başkanı tabiki çıkıpta gerçekleri söyleyecek değil ya... Ekranlara Çıkıp Sayın Erdoğan Yüzde 40 bandında demesini mi bekliyorsunuz?

93
25
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

bu tamamen milleti motive teme çalışmasıdır. benim lügatımda öyle yazıyor. psikolojik üstünlük kurmaya çalışmak gibi bişey işte.

72
25
yanıtYanıtla
Mehmet Mehmet:

yawaş gel.ne oldu akmhp % 32

55
28
yanıtYanıtla
corci:

öyle bir şey olsa seçim için 1 dakika bile beklemezlerdi be yiğidim

39
11
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title