Haberler

Vali ve Göç İdaresi Başkanından Yaralılara Ziyaret

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı ile birlikte Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde tedavi gören kaçak göçmen ve yaralı polis memurlarını ziyaret etti. Hastanede yapılan müdahaleler sonucunda 2 göçmen hayatını kaybetti, diğer yaralıların tedavileri devam ediyor.

İçişlera Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros beraberindeki Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı ile birlikte Yüzüncü Yıl Üniversitesi(YYÜ) Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde tedaviye alınan kaçak göçmen ve yaralı polis memurlarını ziyaret edip sağlık durumları ile ilgili bilgi aldı.

Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Kamuran Karaman, 2'si polis memuru 12 kişinin hastaneye geldiğini, bunlardan 2 göçmenin hayatını kaybettiğini söyledi.

Prof. Dr. Karaman, Maalesef bu sabah üzücü olaydan sonra tıp fakültesi hastanemize başvuran yaralı göçmenlerden 2'si yapılan müdahalelerde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Geriye kalan 10 düzensiz göçmenden 2'si polis memuru. Bir polis memurumuz bugün için akciğer yaralanmasından dolayı ameliyata alındı. Şu an hayati tehlikesi yok. Tedavisi devam ediyor. Diğer polis memurumuz da yarın ameliyata alınacak. Onun da vücudunda kırıklar var. Hali hazırda bu polis memurumuz da şu an tehlikesi yok. Geriye kalan 8 düzensiz göçmenden 5'i ilk tedavileri ve müdahaleleri yapıldıktan sonra şifaen taburcu oldular. Hastanemizdeki 3 düzensiz göçmenin ise tedavileri devam ediyor. Bu yaralılarımızın da şu an hayati tehlikesi yok dedi. (DHA)

Görüntü Dõkümü

-----------------------

-Vali ve Göç idaresi başkanın hastaneye gelişleri

-Hastaneden detaylar

-Yaralı göçmenlerden detay

-Hastane Başhekimi nin açıklaması

-Detaylar

Haber-Kamera Behçet DALMAZ-Orhan AŞANVAN, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Dursun Odabaşı Atilla Toros Göçmen Balcı Van Göçmenler Sağlık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title