Haberler

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye veda ziyaretinde bulundu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye veda ziyaretinde bulundu. Yüce'nin makamında gerçekleşen ziyarette Kaldırım, yerel yönetimlerle uyumlu çalıştıklarını ve kentin sorunlarına çözüm getirdiklerini ifade etti. Yüce ise Kaldırım'la uyumlu bir çalışma ortamı olduğunu belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye veda ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yüce'nin makamında gerçekleşen ziyarette Kaldırım, yerel yönetimlerle her zaman uyumlu çalıştıklarını belirterek, kentin birçok sorununa çözüm getirdiklerini ifade etti.

Kaldırım, Yüce ve ekibine katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Yüce de 4 yıllık görev süresinde Vali Kaldırım'la uyumlu ve huzurlu bir ortamda çalıştıklarını aktararak, yeni görevinde başarılar diledi. Yüce, Sakarya'ya sunduğu katkılar ve hizmetlerden ötürü teşekkür ettiği Kaldırım'a ziyaretin sonunda çeşitli hediyeler sundu.

Kaynak: AA / Politika

Çetin Oktay Kaldırım Ekrem Yüce Mülkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title