Haberler

Trabzon'da CHP otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Artvin ve Rize programına katılmak üzere yola çıkan CHP otobüsüne Trabzon'da taşlı saldırı düzenlendi. Otobüsün kırılan camları partililer tarafından kayda alındı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçimlerine az bir süre kala Artvin ve Rize'ye ziyarette bulunarak vatandaşla buluşmak için Karadeniz'e gidecek. Özgür Özel'in programına katılmak üzere yola çıkan CHP otobüsüne Trabzon'da taşlı saldırı düzenlendi.

TRABZON'DA CHP OTOBÜSÜNE SALDIRI

Yerel seçimlere 12 gün kala provokatif bir saldırı meydana geldi. CHP lideri Özel'in Karadeniz seçim turuna katılmak üzere yola çıkan CHP otobüsü, Trabzon'da taşlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında, camlar kırılırken, partililer olayın görüntülerini kayda aldı.

SALDIRI EMNİYET EKİPLERİNE BİLDİRİLDİ

Olayda neyse ki kimseye zarar gelmedi ancak seçim otobüsünün çeşitli noktalarında hasar olduğu görüldü. Yol kenarında beklemeye başlayan araca düzenlenen saldırı polis ekiplerine bildirildi. Olaya karışan kişi ve kişilerin tespiti için çalışma başlatıldı

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Trabzon Artvin Rize Güvenlik 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Snr:

Yobaz sehirler kategorisinden bir ilimiz şaşırmadık

79
12
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Fikrimce Şaşırdıkmı hayır birileri provakasyonu hazırlıyor milleti gaza getiriyor sonuçmu işte sonuç durup dururken millet oraya konuşmaya giden insanlara neden saldırsın ankarayı hatırlayın kemal kılıçdaroğlunu linç edeceklerdi hedef gösterildi yok şehit cenazesine gelmeyin demişlerde falan şehitler hepimizin şehididir kimse kimseye cenazeyee gelmeyin diyemez Ve sonuçta cenazeye gitmiş bir adama bir saldırı oldu linç girişimi ve ödemeye teşebbüste bulunuldu memleketi getirdikleri hal bu

47
9
yanıtYanıtla
Cevap :

Trabzon halkının ne olduğunu maçta gördük. Şaşırmıyoruz artık !

10
1
yanıtYanıtla
ERKAN yuksel:

TRABZON ARAPTAN GECILMIYOR..HERYERI SATIN ALMISLAR..BU TASI ATANLARIDA SATIN ALMIS DEMEKKI

0
0
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

hani biz kardeşdik,süslü püslü sözlerle milleti kandırırlar,oy için yapmayacakları hiç bir şey olmaz,güven vermiyor,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title