Haberler

Selçuk Bayraktar'dan "ABD gemisinde ne işi var?" diyen Kılıçdaroğlu'na yanıt

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Selçuk Bayraktar'ın geçtiğimiz günlerde bir davet üzerine ABD donanmasına ait uçak gemisinde bulunmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Senin damadının ABD savaş gemisinde ne işi var. İkili oynamayacaksınız" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlere yanıt veren Bayraktar, "Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz Kızılelma'yı, TCG-ANADOLU'ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın" dedi.

Selçuk Bayraktar, partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan bağırıyor; 'Ne işin var burada?' Şimdi biz de sormaz mıyız? 'Senin damadının ABD savaş gemisinde ne işi var?' İkili oynamayacaksınız. Damadına, yakınlarına bakacaksın, neyi nasıl yaptığına da bakacaksın" ifadelerine yanıt verdi.

"SENİN DAMADININ ABD GEMİSİNDE NE İŞİ VAR"

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, geçtiğimiz aylarda davet üzerine ABD donanmasına ait uçak gemisinde incelemelerde bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, İsrail ile Hamas güçleri arasında çatışmaların patlak vermesinin ardından ABD'nin Doğu Akdeniz'e uçak gemilerini göndermesine atıfta bulunarak, "Erdoğan bağırıyor; 'Ne işin var burada?' Şimdi biz de sormaz mıyız? 'Senin damadının ABD savaş gemisinde ne işi var?' İkili oynamayacaksınız. Damadına, yakınlarına bakacaksın, neyi nasıl yaptığına da bakacaksın" diye konuştu.

SADECE UÇAK GEMİSİNE BİNMEDİM, ÜNİVERSİTELERİNE DE GİTTİM"

Selçuk Bayraktar, Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından yanıt verdi.Bayraktar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin. Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim.

"BİZ KIZILELMAYI, TCG ANADOLU'YA NASIL İNDİRİRİZ DİYE BAKMAYA GİDERİZ"

Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye'nin Kızılelma'sı için çalıştım. Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz #KIZILELMA'yı, TCG-ANADOLU'ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz.

"SEN ANCAK TAKOZ KOYMAYA ÇALIŞIRSIN"

Sen de ancak İsrail'in Gazze'deki zulmünü perdelemeye, Türkiye'nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA'lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın..."

Selçuk Bayraktar'dan 'ABD gemisinde ne işi var?' diyen Kılıçdaroğlu'na yanıt

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Selçuk Bayraktar Kızılelma Selçuk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title