Haberler

Seçimler yaklaşırken Kılıçdaroğlu'ndan belediye başkanlarına uyarı: Rehavete kapılmayın

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin belediye başkanlarıyla "seçim" gündemi için bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ekibine "Bize de yüksek anketler geliyor ama kampanyayı sanki kafa kafaya bir yarış varmış gibi yürüteceksiniz. Rehavete kapılmayacaksınız. Yereldeki başarıyı genelde göstermeliyiz" diye seslendi.

CHP'li belediye başkanları Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi'nde seçim gündemiyle basına kapalı olarak toplandı. Edinilen bilgiye göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlara seçimlere yönelik uyarılarda bulundu.

"OYLARIMIZIN AZ OLDUĞU YERLERE DE ODAKLANIN"

Kılıçdaroğlu'nun, "Bize de yüksek anketler geliyor ama kampanyayı sanki kafa kafaya bir yarış varmış gibi yürüteceksiniz. Rehavete kapılmayacaksınız. Sadece oylarımızın çok olduğu yerlere değil, az olduğu yerlere de odaklanın. Arkadaşlar bazen beni de bir yerlere götürüyor. Alkış kıyamet kopuyor. 'Seçimi kazandık' gibi bir hava oluşuyor. Halbuki bizim partililerimizin ağırlıklı olduğu bir yer. Körler sağırlar birbirini ağırlar durumu oluyor. Bizim farklı yerlere yönelmemiz gerek" uyarısını yaptığı öğrenildi.

"KÖTÜ DAVRANIRSAK ERDOĞAN'DAN NE FARKIMIZ KALIR?"

Cumhuriyetin haberine göre başkanlardan birleştirici bir dil kullanmalarını isteyen Kılıçdaroğlu'nun "Kimseye olumsuz, sert davranmayın. Kötü davranırsak Erdoğan'dan ne farkımız kalır? Biz Türkiye'yi yönetmeye talibiz. Bunu yerelde gösterdik şimdi genelde göstermek istiyoruz" dediği belirtildi.

"HAYAT PAHALILIĞINA VURGU YAPILMALI"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da "İnsanlara dokunacak, ötekileştirmeyecek konuşmalarımız olmalı. Hayat pahalılığına vurgu yapılmalı. İnsanlar mutlaka bir değişim istiyor. Konuşmalarımızda sadece CHP değil, Millet İttifakı vurgusu yapmalıyız" dediği belirtildi.

"3 BİN SANDIKTA GÖREVLİ YOK"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in de 3 bin 90 sandıkta hâlâ görevli olmadığını söylediği başkanlardan gönüllü bulunması konusunda destek istediği belirtildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (5)

H do:

Hayat pahalılığı var ama projeniz yoook kardeşim makam para derdindesiniz önce kendinizi kurtarma derdindesiniz

47
36
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Yereldeki başarımı? Bundan halkın niye hiç haberi yok. Hangi başarı. Eşek heykelimi?

41
27
yanıtYanıtla
Mehmet Emin Yıldız:

Kemal Kalfa sizin anketçiniz dahi sizi yalanlıyor... Murat GEZİCİ defalarca KEMAL KALFA geride diyor...

38
21
yanıtYanıtla
Ahmet Say:

Kaybedeceksiniz her seçimde olduğu gibi biz reis yanındayız

28
21
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Son dakikaya kadar rehavet yok. Rehavete giren kaybeder.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title