Haberler

Sav'dan Tanık'a Teşekkür Ziyareti

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Ankara Milletvekilleri ile Birlikte Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'a Teşekkür Ziyaretinde Bulundu. CHP Genel Sekreteri Önder Sav, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde Çankaya Belediye Başkanlığı'nı Kazanan Bülent Tanık'ı Makamında Ziyaret Etti.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Ankara Milletvekilleri ile birlikte Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’a teşekkür ziyaretinde bulundu. CHP Genel Sekreteri Önder Sav, 29 Mart Yerel Seçimleri’nde Çankaya Belediye Başkanlığı’nı kazanan Bülent Tanık’ı makamında ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın seçim sonrası başlattığı teşekkür ziyaretleri kapsamında gerçekleşen bu ziyarete CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay, Ankara Milletvekilleri Tekin Bingöl, Nesrin Baytok ve Zekeriya Akıncı da katıldı.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Önder Sav, seçim sonrası Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’la birkaç kez bir araya geldiklerini ve kendisini kutladıklarını ancak CHP Ankara milletvekillerimizle birlikte başkanı bir de görev yerinde, makamında kutlamak istediklerini söyledi. Kısa süreye rağmen çok yorucu bir seçim süreci yaşadıklarını dile getiren Önder Sav, şunları söyledi:

"Tüm çalışma arkadaşlarımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ve Çankaya’da bizi çok mutlu eden güzel bir başarı elde edildi. Kamuoyunda beklenen bir başarı olarak algılansa da seçim seçimdir. CHP Çankaya’da en yakın rakibine iki mislinden daha fazla bir fark atarak geçmişten bu güne gelen tempoyu sürdürdü. Bu başarının elde edilmesinde elbette partimiz CHP’nin doğru ve yerinde tespitlerinin rol oynaması kadar Bülent Tanık’ın birikimli, alanındaki uzmanlığı ve seçim sürecinde gösterdiği insana değer veren tavrı da büyük rol oynamıştır. Çankaya’da bundan sonraki hedefimiz genel seçimlerdir. Genel seçimlerde hedefimiz aldığımız 287 bin oyu geçerek 300 bin oya ulaşmaktır. Bu seçimlerde lütfedip sandığa gelmeyen 102 bin seçmenin varlığı manidardır. Yapacağımız çalışmalarla bu yurttaşlarımızın da sandığa gelmelerini ve oylarını kullanmalarını sağlamaya çalışacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title