Haberler

Özdağ'ın "Telefonda küfürleştik" iddialarına Bakan Soylu'dan yanıt geldi: Amerikanın aparatıdır, operasyon çocuğudur

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Süleyman Soylu ile "telefonda küfürleştik" iddiasına Bakan Soylu'dan yanıt geldi. Süleyman Soylu, Özdağ'ın iddialarını yalanlayarak Ümit Özdağ için, "O Amerika'nın aparatıdır. Operasyon çocuğudur. Gündeme gelmek için yalan dezenformasyon devam ediyor " ifadelerini kullandı.

Van'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Soylu, Ümit Özdağ'ın kendisi ile ilgili ortaya attığı "Telefonda küfürleştik" sözlerine yanıt verdi.

"BİZİM AĞZIMIZA KÜFÜR YAKIŞMAZ"

Böyle bir durumun yaşanmadığını vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eğer meydandaysan muhakkak ki kazalarla karşı karşıya kalırsın. "Bizim işimiz budur, birçok yalanla, iftirayla, taciz ve tehditle karşı karşıya kalabiliriz. Bizim ağzımıza küfür yakışmaz, doğru da değil. Biz sadece ülkemizi yönetmek için çaba sarf etmiyoruz, gelecek nesillere de bir model olmak durumundayız" dedi.

Bakan Soylu'nun açıklamalarının devamı şu şekilde:

"TELEVİZYONDA SÖYLEDİĞİM SÖZLERİ SÖYLEDİM"

"İsimsiz, bilmediğiniz telefonlar geliyordur size de. Geçen Mardin'e giderken bir mesaj geldi, mesajda tehdit var, taciz ve iftira var. Telefon açtım, kimsiniz dedim, kendini tanıttı. Bu mesajlar ayıp değil mi ya... Sonra konuşma tonunu değiştirdi, ben de televizyonlarda, kamuoyunda açık olarak söylediğim sözleri söyledim, başka bir söz söylemedim, telefonu kapattım."

NELER YAŞANMIŞTI?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla küfürleştiklerini öne sürmüştü.

"YERİ VE ZAMANI SEN BELİRLE"

Özdağ, "Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık. Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Süleyman Soylu Ümit Özdağ Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (10)

Umit Cetin:

soylu adamdır geleceğin cumhurbaşkanı

117
259
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Bu söylediğin terör sevicilerin hoşuna gitmiyor gerçi çokta önemli değil soylu adamdır durmak yok yola devam

yanıt11
yanıt21
MOONSTAR:

he yav he he he

yanıt13
yanıt12
Ütopik Yorumcu:

Soylu adamdır ümit oy toplamanın derdinde şuanda

139
216
yanıtYanıtla
Asım mert Okçu:

Süleyman Soylu pkk ve terör örgütlerinin kökünü kazıdı, onun için Abd ve Avrupa'nın paralı uşakları saldırıyor. ALLAH Süleyman Soyludan razı olsun..

50
51
yanıtYanıtla
Lut Bektaş:

amiiinnnnnnnnnnnnnnnn

yanıt9
yanıt9
Erol Birol :

hadi ordan

49
12
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

lise 2 muhabbeti gibi şu laflara baksana özdağda

22
33
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

Ümit ÖZDAĞ nereden prim kasacağını bilemiyor.Özdağ'ın gündeme gelmek için yaptığı hareketler bunlar.

9
20
yanıtYanıtla
High Priv:

Ülke de amma terörist doluymuş. İşlerine gelmeyen herkes terörist herkes Amerikan maşası

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title