Haberler

Otobüste Arapça yazıları gören Ümit Özdağ, küplere bindi: Böyle rezalet olur mu?

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kocaeli'de otobüslerde Arapça durak yazılarının konulmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özdağ, "Böyle rezalet olur mu? Osmanlı devleti Şam'da, Kahire'de, Mekke'de Türkçe ile devlet yönetti" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriyeli mülteciler konusunu gündemde tutmaya devam ediyor. Özdağ son olarak Kocaeli'deki otobüslere Arapça durak isimleri yazılmasına sinirlendi.

Otobüste Arapça yazıları gören Ümit Özdağ, küplere bindi: Böyle rezalet olur mu?

"BÖYLE REZALET OLUR MU?"

Osmanlı devletinden örnekler veren Özdağ, "Böyle rezalet olur mu? Osmanlı devleti Şam'da, Kahire'de, Mekke'de Türkçe ile devlet yönetti. AKP Kocaeli'nde kamusal yaşama Arapçayı sokuyor. Zafer Partisi gelecek, AKP ve sığınmacılar gidecek. Korkma! Zafer yakın" ifadelerini kullandı.

İşte Özdağ'ın tepki gösterdiği tabela:

Otobüste Arapça yazıları gören Ümit Özdağ, küplere bindi: Böyle rezalet olur mu?

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ümit Özdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (62)

Hacı Şembeki:

Her tarafta İngilizce ve diğer yabancı dillerde milyonlarca tabela var..Arapça ya karşı bu nefret....neden...neye karşı bu kin...yazık...

568
831
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

hacı senin aklın almaz anlatsakta boş sen en iyi arapça konuşulan bir ülkeye git ingilizceyle arapçayı nasıl karşılaştırdın pes doğrusu

yanıt3
yanıt8
ismail bey :

İngilizce uluslararası bir dil, ancak arapçayı yazmalarının sebebi başımızın belası suriyelilerden dolayı olduğundan tepki veriyor adam.

yanıt12
yanıt5
Doğan TEMEL:

Çünkü İngilizce dünyada kullanılan ortak dil. Yani Arap ülkelerinde de İngilizce tabelalar görebilirsin ama Türkçe tabela göremezsin! Kaldı ki Arapça yazılmasını istemiyoruz. Burası TÜRKİYE!

yanıt11
yanıt6
Onder Yildiz:

arapça harf görmek istemiyorum.

yanıt11
yanıt12
ADEM ÇELİKEL:

Hacı Şembeki:İsmini gördükten sonra sana cevap vermeye gerek yok.

yanıt6
yanıt0
Bozkurt :

İngilizce yazınca normal... Arapça olunca neden karın ağrısı?? Güya profesör olacaksın. Ne diyeceğini bile beceremiyorsun. Dört yüz seneye yakın "Arap coğrafyasını" Osmanlı yönetti. Koskoca Osmanlı imparatorluğu neden 500 sene Arap alfabesini kullandı o zaman?

497
685
yanıtYanıtla
Nedula Habu:

Şu gargamele biri kıyasladığı ingilizcenin dünyada açık ara en çok konuşulan dil olduğunu ve gambiyadan yeni zelandaya kadar dünyanın her noktasında birbirinin dilini bilmeyen iki yabancının -ve hatta nerdeyse hayvanların bile- ingilizce konuşarak anlaşmaya çalıştığını söyleyebilir mi?

yanıt7
yanıt2
Doğan TEMEL:

İngilizcenin dünyada konuşulan ortak dil olduğunu bilmeyecek kadar cahil olduğunu düşünmek istemiyorum!

yanıt9
yanıt5
cengiz özdemir:

Sen gelince kaldır

383
141
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title