Haberler

Niğde: Niğde'de Parti Katılım Şöleniyle 700 Kişi MHP'li Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Teşkilatı Tarafından Düzenlenen Parti Katılım Şöleninde, 700 Kişi MHP Rozeti Taktı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Teşkilatı tarafından düzenlenen parti katılım şöleninde, 700 kişi MHP rozeti taktı.

Niğde Hüdavent Hatun Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen katılım şölenine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, MHP'li Niğde Belediye Başkanı Mümin İnan, İl Başkanı Hikmet Bekil ve çok sayıda partili katıldı.

Partisinin kongrelerini tamamlayarak 2007 seçimlerine hazır olduğunu kaydeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Çobanoğlu, seçim takviminin işlemeye başladığını ve iki alternatifli seçim takvimi oluşturduklarını belirterek, "Mart ayında erken genel seçimler olabilir düşüncesiyle seçime hazırlanıyoruz. Eğer seçim zamanında yani Kasım ayında yapılacak olursa ona göre de hazırlıklarımız sürdürülüyor. Tek hedefimiz tek başına iktidar olmaktır. Bu konuda son derece kararlıyız" dedi.

MHP'ye hiç oy vermemiş hatta tamamen önyargıyla bakan çok geniş bir kitlenin bu seçimlerde partisine oy vereceğini öne süren Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, "Bu anlamda, Niğde'de nasıl diğer partilerden MHP'ye böyle bir teveccüh yaşanıyorsa, Türkiye'nin 81 ilinde çok farklı kesimlerden aynı ilgiyi görüyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 700 kişiye Genel Başkan Yardımcısı Çobanoğlu ve Belediye Başkanı İnan tarafından rozetleri takılarak partiye kabulleri yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title