Haberler

Muş'ta Mahalli İdareler Genel Seçimi için Oy Kullanılacak Okullarda Hazırlıklar Tamamlandı

Güncelleme:

Muş'ta, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için oy kullanılacak okullarda son hazırlıklar tamamlandı. Seçimler için il genelinde titizlikle çalışmalar yürütüldü ve okullar temizlendi, düzenlendi. Seçmenlerin rahat ve güvenli bir ortamda oy kullanmalarını sağlamak için gerekli önlemler alındı.

Muş'ta, Mahalli İdareler Genel Seçimi için oy kullanılacak okullarda son hazırlıklar tamamlandı. 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler için il genelinde çalışmalar titizlikle yürütüldü.

Muş'un farklı bölgelerinde bulunan okullar, seçim için hazır hale getirilmek için titizlikle temizlendi ve düzenlendi. Seçmenlerin rahat ve güvenli bir ortamda oy kullanmalarını sağlamak için gerekli önlemler alındı. Görevliler tarafından, okul koridoruna ve kapılara sandık numaraları asıldı. 248 bin 349 kişinin oy kullanacağı Muş'ta 981 sandık kuruldu.

Vatandaşların rahatlıkla oy kullanabileceği şekilde sınıfı düzenleyen sandık başkanı Türkçe öğretmeni Engin Türk, oy kullanılacak okullarda hazırlıklar tamamlandığını ifade ederek, "Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Yerel seçime hazırız. Hiçbir problemimiz yok" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Muş Güvenlik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title