Haberler

Rize'de Vekil Seçilen Karal, Ayar ve Bak Mazbatalarını Aldı

Güncelleme:

Rize'de 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Partiden milletvekili seçilen Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak mazbatalarını aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milletvekillerinin mazbata töreninden detaylar- AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın konuşması- AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar'ın konuşması- AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın konuşması - Rize'de 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçilen Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak,mazbatalarını aldı Rize'de 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçilen Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak'a mazbataları verildi.Rize Adliyesi konferans salonunda düzenlenen mazbata töreninde İl Seçim Kurulu Başkanı Bayram Kantık, yeni milletvekillerine mazbatalarını takdim etti. Bak, burada yaptığı konuşmada, Rize'de seçilen milletvekili arkadaşlarıyla birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Rize'nin daha iyi gelişmesi için birlikte hizmet edeceğiz. Rizelileirn bize verdiği bu görevi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Bu seçimin kazanı milletimizdir. Millet bu seçimde iradesini ortaya koymuştur. Rize'de de hemşerilerimiz iradesini göstermiş ve bizleri milletvekili olarak seçmiştir" dedi.Milletvekili Karal, ikinci kez mazbata aldığını ifade ederek, "Bana ikinci kez nasip oldu. Burada aldığımız mazbata Rize'ye hizmet olarak dönecek. Milletin vekaletini millete hizmet olarak dönüştüreceğim" diye konuştu. Ayar'da aldıkları vekaletin gereğini en iyi şekilde yerine getirmeye gayret göstereceklerini belirtti.

Kaynak: AA / Politika

Hasan Karal Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title