Haberler

MHP Milletvekili Baki Ersoy, Bünyan Belediye Başkanı'na teşekkür etti

Güncelleme:

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM'de yaptığı konuşmada Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'a ilçeye yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaptığı konuşmada, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'a ilçeye yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy TBMM kürsüsünde yaptığı konuşmada Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek; "Seçim bölgemde bulunan Kayseri'mizin merkezine 38 kilometre mesafede bulunan dokuma halısı, her derde deva gilaburu bitkisi, doğası ve tarihi dokusuyla birlikte şehrimizin gelişmeye açık en potansiyel ilçelerinden olan Bünyan'ımızdan bahsetmek istiyorum. Bünyan, Kayseri'nin ve ulaşılabilir ilçelerinin başında gelmektedir. Kayseri; ülkemizde Selçuklu izlerinin en yoğun görülebileceği şehirdir. Geçmişi 1000'li yıllara kadar giden Bünyan'ımızın tarihsel arka planı oldukça güçlüdür. Bünyan; muhteşem Selçuklu kervansaraylarına ev sahipliği yapmaktadır. Bünyan'ın yeşil olmasına vesile olan Pınarbaşı suyu, aynı zamanda Bünyan'ı ziyaret eden misafirlerin keyifle zaman geçirdiği mesire alanlarına sahiptir. Turizm severlerin yeni ilgi odağı yeşil Bünyan; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek öncülüğünde Bünyan Kayabaşı Cam Terası misafirlerin beğenisine sunulmuştur. Kayabaşı Cam Teras, açıldığı 6 aylık zaman diliminde yarım milyona yakın ziyaretçiyi misafir etmiştir. Bu çok ciddi bir rakamdır. Bu veriler aslında bölgenin turizm potansiyelini ve insanlarımızın turizm alanlarındaki merakını da ortaya koymaktadır. Bünyan'ımız; Kayseri'de bulunan diğer 16 ilçe olduğu gibi Cumhur İttifakı belediyelerinin uhdesinde olan ilçelerimizden bir tanesidir. 2019 yerel seçimlerinde oyların büyük bir çoğunluğunu alarak Cumhur İttifakı Bünyan Belediye Başkanı seçilen ve bu dönem aday gösterilmeyen Özkan Altun Başkanımıza mütevazi, çalışkan ve özverili çalışmalarından ve Bünyan'ımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki mahalli idareler seçimleri için partimiz Milliyetçi Hareket Partisi'nden Cumhur İttifakı Bünyan Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Selahattin Metin Başkanımızın projeleriyle ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'ın yeşil Bünyan'ımızı sanayi ve turizm merkezi haline getirebilmek için destekleriyle genelden yerele çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle uygulayacağız. Bünyan'ımızı bölgenin en kalkınmış ilçe merkezlerinden biri haline Allah'ın izniyle getireceğiz" ifadleerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Özkan Altun Baki Ersoy Kayseri Bünyan MHP Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title