Haberler

MHP'li Yeniçeri'den "Ufo'larla İt Dalaşı" Soru Önergesi

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, İzmir’de F-5 savaş uçaklarıyla bir askeri helikopterin “tanımlanamayan bir cisimle” aynı karede görüntülenmesiyle ilgili Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın yanıtlaması istemiyle TBMM’ye yazılı soru önergesi verdi.

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, İzmir'de F-5 savaş uçaklarıyla bir askeri helikopterin "tanımlanamayan bir cisimle" aynı karede görüntülenmesiyle ilgili Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın yanıtlaması istemiyle TBMM'ye yazılı soru önergesi verdi.

MHP Ankara Milletvekili Yeniçeri, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 22 Nisan 2014 tarihinde saat 13.30 sıralarında İzmir'in Seferihisar Doğanbey bölgesinde İzmir Maliyesi Milli Emlak bölümünde görevli memur Metin Mehmet Kaya tarafından, bir anda ortaya çıkan, süratli ve ani manevra yapan F-5 savaş uçakları ile bir askeri helikopterin UFO olduğu öne sürülen bir cisim ile aynı karede 7-8 fotoğrafla görüntülendiği iddialarının basında yer aldığını hatırlattı.

MHP'li Yeniçeri, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın cevaplaması istemiyle TBMM'ye şu soru önergesini verdi:

"Buradan hareketle, bahsi geçen yer ve saat dilimleri içerisinde Hava Kuvvetleri tarafından herhangi bir olağanüstü durum ile karşılaşılmış mıdır? Edildi ise bu durum nedir? Anılan yer ve saat dilimleri arasında radar sistemlerinde olağan dışı bir durum tespit edilmiş midir? Edildi ise bu durum nedir? Bahsi geçen yer ve saat dilimleri içerisinde anılan bölgede savaş uçakları ve askeri helikopter bulunmakta mıdır? Bulunuyordu ise bunlar herhangi bir sıra dışı durum rapor etmişler midir? Ettiler ise bu durum nedir?"

Bu arada, dünyanın birçok ülkesinde de UFO olayları sık sık haberlere konu oluyor. UFO olduğu öne sürülen cismin F-5 savaş uçağı ve bir askeri helikopterle aynı karede görüntülenmesi tartışmaları da beraberinde getirmişti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Özcan Yeniçeri Halil Özcan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title