Haberler

MHP'li Adaylar, Silifke'de Esnaftan Destek İstedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, Ülkenin Bugün Her Zamankinden Daha Çok Birlik ve Beraberliğe İhtiyacı Olduğunu Söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, ülkenin bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

MHP Mersin milletvekili adayları Mehmet Şandır, Behiç Çelik, Kadir Ural ve Ali Rıza Özdeniz, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, MHP İlçe Başkanı Yaşar Tebelleş, Akdere Belediye Başkanı Sadık Güner, Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner ve il genel meclis üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret ederek, 22 Temmuz'da yapılacak genel seçimde destek istedi.

Mersin 1. sıra milletvekili adayı Şandır, esnaf ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket'in inançlı kadrolarının, tek başına iktidar hedefi etrafında kenetleneceklerini ve Türkiye'nin kaderini değiştirmek uğrunda verdikleri mücadeleye tüm güçleriyle katkıda bulunacaklarını söyledi.

Seçime az bir süre kaldığını ifade eden Şandır, "Milliyetçi Hareket, Türk milletinin engin sağduyusuna, milli bilincine, idrakine, vicdanına ve ortak bir kaderi paylaşarak geleceğe yürüme iradesine sonuna kadar güveniyor. Bunun için ülkenin bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. MHP'ye kazandırılacak her oyun nelere kadir olacağını hep beraber göreceğiz. Birlik ve beraberliğimizin, üniter yapımızın, cumhuriyetimizin, bayrağımızın tehdit ve saldırı altında olduğu bir dönemde

MHP'yi tek başına iktidara getirip, bu bayrağı daha da yükselteceğiz. MHP iktidarında bu millet daha onurlu, daha mutlu, ekmeği elinde, karnı tok, başı dik olacak" dedi.

(MŞ-MT-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 28 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 28 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 28 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Adalet Bakanlığı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugünün (28 Mayıs) kararları neler? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title