Haberler

Rusya lideri Putin, Türkiye'ye geliyor

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek üzere yakın bir zaman içerisinde Türkiye'ye gelecek. Net tarih ise önümüzdeki günlerde liderlerin programlarına göre netleşecek.

Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "yakınlarda gerçekleştireceği" Türkiye ziyareti konusunda sözleştiğini duyurdu.

EN SON GEÇEN YIL GÖRÜŞTÜLER

Görüşmenin hangi tarihte gerçekleşeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak. İki lider en son Eylül 2022'de Şangay İşbirliği Teşkilatı 22. Devlet Başkanları Zirvesi için gittikleri Özbekistan'ın Semerkant kentinde bir araya gelmişti.

Putin, Türkiye'ye geliyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Türkiye Rusya Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

mahmut:

Ruslarla işbirliği türkiye nin yararına olacak. Baykkemal gelseydi AB ile birlik olup ruyslara yaptırım uygulayacaktı bu da hem Rus Turistleri bitirir, tarım ürünleri ihracatı biterdi. hem de daha ucuza aldığımız GAZ kesilirdi. Kriz yaşardık

24
7
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Akkuyu , Doğalgaz , Petrol ,vb alırız , Domates satarız . Yalnız Atatürk zamanında örneğin Seydişehir , Sümerbank vb fabrikaları karşılığında narenciye ile yapılan ödemeye benzemez. Adamlar Akdeniz'e açılmak için Liman bile isterler

6
16
yanıtYanıtla
mahmut:

Adamlar Akdenize açılmış Zaten Esad bunlar sayesinde hayatta. Suriye de var zaten Rusya.

yanıt9
yanıt0
Murat Vural:

Türkiye de 2 adet nükleer enerji santrali kuran Rusya artık bizim için en güvenilir stratejik bir dostdur . PKK yı kuran ve besleyen Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere bizim için artık uzak durmamız gereken asla dost olamayacak ülkelerdir . 40000 şehidimize rağmen hala CHP ye oy verenler aklını başına alsınlar !

12
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title