Haberler

"Kılıçdaroğlu'nun yerine kim geçsin?" anketi! İlk sıradaki İmamoğlu, ikinci sıradaki isme fark attı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Kılıçdaroğlu'nun koltuğu sallanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Değişim" çağrısı yaparak genel başkanlık için kolları sıvamasının ardından yapılan bir ankette katılımcılara "Kılıçdaroğlu ayrılır ya da istifa ederse kimi CHP Genel Başkanı olarak görmek istersiniz?" sorusu yöneltildi. Ankete katılanların büyük çoğunluğu tercihini İmamoğlu'ndan yana kullanırken ikinci sırada ABB Başkanı Mansur Yavaş yer aldı.

28 Mayıs seçimlerinin sona ermesiyle birlikte eleştiri okları CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na çevrildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun genel başkanlık için kolları sıvamasının ardından BETİMAR Araştırma dikkat çeken bir araştırmaya imza attı.

EKREM İMAMOĞLU FARK ATTI

Araştırmaya katılanlara "Kılıçdaroğlu ayrılır ya da istifa ederse kimi CHP Genel Başkanı olarak görmek istersiniz?" sorusu yöneltildi. Araştırmaya katılanların yüzde 46.7'si tercihini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yana kullanırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 17.6 ile ikinci sırada yer aldı.

ÖZGÜR ÖZEL ÜÇÜNCÜ SIRADA

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in yüzde 6.5 ile üçüncü sırada yer aldığı araştırmada Muharrem İnce yüzde 1.2, Mustafa Sarıgül ise yüzde 0,9 oranla sıralamayı belirledi.

İşte o araştırmadan çıkan sonuç;

'Kılıçdaroğlu'nun yerine kim geçsin?' anketi! İlk sıradaki İmamoğlu, ikinci sıradaki isme fark attı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

Zübeyir Kıvrak:

BU ONLARIN KENDİ SORUNU AMA KİM GELİRSE GELSİN CHP'NİN OYU %26'YI GEÇMEZ BUNU NOT ALIN YANINIZA

380
103
yanıtYanıtla
Arslaner:

Yanlışın var en fazla alacağı oy % 22-23

yanıt29
yanıt1
Tekin Atak:

İst yönetemeyen Türkiye yönetemez net..

yanıt35
yanıt7
Özgin Damar:

CHP nin başına geçebilecek 2 kişi var. 1. Sinan oğan bizim adayımız 2. Selahaddin Demirtaş CHP nin sırt dayayıp medet umduğu.

105
281
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

CHP yöneticilerine bakarak CHP lilerin kültür seviyesini anlarsın. Üzülüyorum ya..

268
100
yanıtYanıtla
Yücel AtaBir:

Chp gerçekten düzelmez imamoglu sevilen biri degil istanbulda madem seviliyor tek başına adaylık koysun yüzde 5 alamaz üstelik seladdin demirtaşa resmen sevgisini ilan etti milliyetci kesim oy vermez başka temiz kan lazım

256
80
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

ulan ne karaktersizsiniz siz daha düne kadar kemal diyordunuz şimdi imamogluna geçtiniz..

yanıt68
yanıt34
Murat Kılıç:

Bu anketleri yiyen CHP li kaldı mı

223
21
yanıtYanıtla
girilmez:

balonu şişirmeye başladılar, yahu sizde doğru dürüst şovmen olmayan, lider ruhlu biri yok mu? yok..

152
43
yanıtYanıtla
İsa Kaya:

Görünen oki yine CHP bir 10 yıl daha başarısızlığa gitmek istiyor . İmamogluny seçerek yine akla , başarıya , hizmete değil showa oy verilmiş . Daha çok sular akar bu köprüden.

151
32
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title