Haberler

Son anket rakamları Kılıçdaroğlu'nu mest etti: Bu hızla gidersek 3-4 aya birinci parti oluruz

Güncelleme:

Erken seçim tartışmaları gölgesindeki Türkiye'de araştırma şirketleri sık sık güncel anket sonuçlarını paylaşıyor. 38. Olağan Kurultay'ının bir yıl ertelendiği CHP Parti Meclisi'nde konuşan Kılıçdaroğlu, son anketlerin sonuçlarına da değinerek "Oylarımızda istikrarlı bir artış söz konusu. Bu hızla gidersek 3-4 aya kadar birinci parti oluruz. Anketler bunun ispatı. Her geçen gün güçleniyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanılan CHP Parti Meclisi'nde Temmuz 2022'de yapılması planlanan 38. Olağan Kurultay'ının bir yıl ertelenmesi kararı çıktı. Belirlenen yeni tarih ise 2023'ün Temmuz ayı oldu. Böylelikle Kılıçdaroğlu, 2023 seçimlerine mevcut yönetimiyle gidecek.

"OYLARDA İSTİKRARLI BİR YÜKSELİŞ VAR"

CHP Parti Meclisi toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar hedeflerine yönelik de önemli mesajlar vererek oylarda istikrarlı bir yükselişlerinin olduğunu ve bu hızla gidilirse 3-4 aya kadar birinci parti olacaklarını ifade etti.

"3-4 AYA BİRİNCİ PARTİ OLURUZ"

Açıklamalarının ilgili kısmında Kılıçdaroğlu, "Kısa süre içerisinde en çok oy alan parti konumuna geleceğimizi görüyoruz. Bu süreçte halkı dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Oylarımızda istikrarlı bir artış söz konusu. Bu hızla gidersek 3-4 aya kadar birinci parti oluruz. Anketler bunun ispatı. Her geçen gün güçleniyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Ugurcan Ipek:

Siz oyverenin aklı olsa zaten vermez belli bir oy potansiyelin var omun üstüne çıkaman

53
51
yanıtYanıtla
Fatih:

Rica etsem bu yorumunuzun sebebini de açıklarmısınız aklı olan neden oy vermez daha önce akp ye oy veren biri olarak bu dönem chp nin içinde bulunduğu ittifaka oy vereceğim de merak ediyorum size göre neden aklımız yok

yanıt42
yanıt34
Mira Suit Konaklama:

yolda yürümeyi bilmedigine eminim kardeşim

yanıt9
yanıt14
Fatih:

Kusura bakmayın da şu söylemlerinizi chp li birileri yapsa vandallık la kibir le tepeden bakmayla kendileri dışındakileri hor görmek le itham edersiniz şöyle bi bakıyorum da şu anki iktidar yanlılarının 100 de doksanı eleştirdikleri chp zihniyetinden daha kötü daha ayrıştırıcı daha zalim durumdalar işte bu yüzden artık yeter beğenmediğiniz chp zihniyeti sizden daha iyi o yüzden bu defa chp tarafındayım inşallah yıkılacak o kibir putları

yanıt8
yanıt10
Kurt bey:

SGK batırdın Hagi kafa sana oy verecek . Ülkeyide batirisin.

27
40
yanıtYanıtla
Levent Temel:

????????Chp ne zaman 0geçmiş palapradan anket madem çok güveniyor aday olsun bakalım o zaman anketlerinizin doğrulupunu görelim eğer aday olamıyorsa sizin anketler fos anket kendinizi kandırırsınız ancak

22
39
yanıtYanıtla
Başkan Ünsal:

Evet hdp oyları ile yükseliyordur genede para ile yapılan anketlere guvenme

31
27
yanıtYanıtla
N. Harp:

ahan sindi ucacagiz dolar bir lira olacak Süperbasgan geliyo

22
17
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Hakikaten bir yükseliş var ama bir türlü muharrem hocaya yetişemiyor. 3,4 ay sonra 1 parti olacakmış mış mış... Hadi yine kandırdın CHP lileri, kurultayı ertelettin

24
14
yanıtYanıtla
Tarık Ziya:

Tilkiye sormuşlar: -Seni tavuk çiftliğine müdür yapalım, ne kadar maaş istersin? Tilki : -Para, pul istemem BEN DAVA ADAMIYIM!!!

20
16
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title