Haberler

Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun videosunu alıntıladı: Muhafazakarlar endişe etmesin

Güncelleme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün akşam saatlerinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoyu alıntılayarak kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Karamollaoğlu, alıntıladığı videoya "Muhafazakarlar için endişeye mahal yok! Biz varız, birlikte başaracağız" notunu düştü.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin mutfağında çektiği "Birleşeceğiz ve kazanacağız. Ama kime karşı?" notunu düştüğü video paylaşımını alıntılayarak muhafazakar kesime mesaj gönderdi.

"MUHAFAKARLAR İÇİN ENDİŞEYE MAHAL YOK"

Karamollaoğlu, alıntıladığı Kılıçdaroğlu'nun videosuna "Muhafazakarlar için endişeye mahal yok! Biz varız, birlikte başaracağız!" notunu düştü.

İşte Karamollaoğlu'nun o paylaşımı;

Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun videosunu alıntıladı: Muhafazakarlar endişe etmesin

KILIÇDAROĞLU: ORADAKİ HEDEF BAŞI KAPALI GENÇ MUHAFAZAKAR KADINLAR

Yayınladığı videoda Kılıçdaroğlu, iktidarın kadınların en temel haklarını bir kaç oy için pazarlık meselesi yapmaya hazır olduklarını ifade ederek konuyla ilgili şunları söyledi: "Seçim yaklaştıkça giderek artan tuhaf bir duruma dikkatinizi çekmek istiyorum. Saray iktidarı ve onunla yola çıkanlar, kadınların en temel haklarını bir kaç oy için pazarlık meselesi yapmaya hazır olduklarını gösterdiler. Kadınların en basit kazanımlarını çöpe atmaya kalkışıyorlar. Bakın, açık konuşalım. Oradaki hedef başı kapalı genç muhafazakar kadınlardır. Genç kadınları ezmek istiyorlar. Onları kontrol altına almak istiyorlar. Evet, dehşetle izliyoruz onları ve evet bunların hepsi, üzülerek ifade edeyim, gerçek."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Temel Karamollaoğlu Sosyal Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (6)

Ercan Sevinc:

Peygamber efendimiz in sözü ile cevaplayalim Müslüman bir yerden iki kez ısırılmaz

20
2
yanıtYanıtla
taner ipek:

Bir kere ısırdılar da bırakmıyorlar

yanıt0
yanıt0
TT:

Kılıçdaroğlunun videosunu koyup, endişelenmeye gerek yok yazmak çok anlamlı olmuş... Diğer ortaklarında böyle bir uyarı yapması gerek bence :) Endişeye gerek yok... Sakin olalım... Peki oy vermezsekte hiç endişelenmesek nasıl olurdu :)

17
1
yanıtYanıtla
Tarık Ziya:

Karamollaoglu sen inanacak ve insanları inandıracagını düşünecek kadar saf olabilirsin amma biz Kılıçdaroğluna inanacak kadar saf değiliz. En basit belediyelerde kimse ekmeğinden olmayacak dedi binlerce insanı kapı önüne koydular

11
3
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Bu nedir kardeşim yok muhafazakar yok dindar yok laik kesim,milletin bunlarla işi yok herkes bu ülkede istediği gibi yaşıyor koyun kuzu mu güdüyorsunuzda çobanlığa savunuyorsunuz.Adam yönlendirme yapıyor sana mı soracak millet oy verirken

6
0
yanıtYanıtla
Türkmen Beyi:

Kılıçdaroğlu başkan olduktan sonra yüzde sıfır bilmem kaç oyunuzla hangi kararına itiraz edecksiniz ki. Mecliste bile sandelyeniz chp'nin size verdiği kadar olacak.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title