Haberler

İYİ Partili Poyraz: Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olursa kazanacağımızdan yüzde yüz eminim

Güncelleme:

2023 seçimlerine 7 ay gibi bir süre kalmışken İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Poyraz, "Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayı olursa kazanacağımızdan yüzde yüz eminim" derken, "Meral Akşener'in başbakan adayıyım kararını gözden geçirmesini çok isterim" açıklamalarında bulundu.

Türkiye 2023 genel seçimlerine yaklaşırken altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı da merak konusu oluyor. Son olarak Uğur Poyraz TV100'de yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti.

"ADAY OLURSA YÜZDE YÜZ KAZANIR"

"Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayı olursa kazanacağımızdan yüzde yüz eminim" diyen Poyraz, "Meral Akşener'in başbakan adayıyım kararını gözden geçirmesini çok isterim ama maalesef Sayın Genel Başkanımızın söylediklerinin arkasında durma ve sonuçlarının bedellerini ödeme gibi siyasi alışkanlığı var." açıklamalarında bulundu.

TBMM'DE YAŞANAN KAVGAYA DA DEĞİNDİ

Öte yandan TBMM'deki kavgaya da değinen Poyraz, İYİ Partili Hüseyin Örs'ün hastaneye geç götürülmesi halinde kurtarılamayacağını söyledi. Poyraz sözlerinin devamında, "Hüseyin Örs'ün şimdi durumu daha iyi, hayati riski yok. Bununla ilgili suç duyurumuzu hazırladık. Bu açıkça adam öldürmeye teşebbüstür. Doktorların beyanı 2-3 dakika daha geç gelseydi bugün Hüseyin Örs aramızda olmayacaktı" dedi.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Poyraz ayrıca Hüseyin Örs'ün bugün taburcu olacağını ifade ederken, AK Parti Milletvekili Zafer Işık hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Uğur poyraz İYİ Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

özen66:

15 temmuzdan sonra basbakan olacakdı olamadı .onun devrı bıttı .adamları yerle bır oldu

92
69
yanıtYanıtla
Serhad Bulut:

Hangi oylarla kazanır AKP nin oylarıyla yoksa MHP yada CHP yada hdp bunların hiç biri aksenere oy vermez bende eminim yüzde 20 de allmaz

81
35
yanıtYanıtla
mehmet metin atmacan:

Benim diyeceklerim bu kadar Uğur Poyraz beyefendi,bundan sonrası sn.genel başkanınızın, zatı alinizin ve de kıymetli çalışma arkadaşlarını zındır.Hadi size iyi çalışmalaaaaaarrr.

0
0
yanıtYanıtla
mehmet metin atmacan:

Hem sonra Meral hanım geçen sefer C.B. adayı olmadı mı?Tenjit plavına gerek yok 1, ikincisi bi düşünün bakalım ya hakikaten ve vicdanen, adaylık kimin hakkı.Önce adaletli olunuz.

0
0
yanıtYanıtla
mehmet metin atmacan:

Uğur bey adayın geçmişinde bi sıkıntı yoksa eğer, bu saatten sonra kim olursa olsun kazanır. Speklasyon yapmanıza gerek de yok,lüzum da.

0
0
yanıtYanıtla
mehmet metin atmacan:

Sn.Uğur POYRAZ,ben Kemal KILIÇDAROĞLU'nun kazanacağından %1500 eminim.Hatta kendimin kazanacağın dan bile %200 eminim, ne olacak peki şimdi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title