Haberler

İşler: "Birileri Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini istemiyor'' -

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Birileri Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini istemiyor.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Birileri Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini istemiyor. Dış mihrakların bunu istememesi kabul edilebilir ama onların oltasına takılan bazı işbirlikçiler var ki işte onlar bizi üzüyorlar" dedi.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Beypazarında esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyarette, AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, AK Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan'da yer aldı.

İşler, Hanlar Önü'nde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, seçimlere az bir süre kaldığını, 30 Mart'ta milletin, ülkenin kaderini ve geleceğini oylayacağını dile getirdi.

2011 seçimlerinde yüzde 50 oy oranıyla üçüncü defa iktidara layık görüldükten sonra birilerinin bundan çok rahatsız olduğunu belirten İşler, 2011 yılına kadar Türkiye'yi üç katı büyüttüklerini geliştirdiklerini ve kalkındırdıklarını söyledi.

Türkiye'de geçmişte istikrarsızlıklar olduğunu, birilerinin Türkiye'yi kontrol altında tuttuğunu ifade eden İşler, 2002'den itibaren sürekli büyüyen gelişen bölgesinde ve dünyada itibarı olan bir Türkiye meydana geldiğini kaydetti. 2011 yılında seçimlerden önce 2023 hedeflerini açıkladıklarını hatırlatan İşler, geçmişte bir sonraki dönemin hedeflerini bile açıklayamayanların olduğunu söyledi.

Hedeflerin birilerini rahatsız ettiğini ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imajının zedelenmeye çalışıldığını dile getiren İşler, "Birileri Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini istemiyor. Dış mihrakların bunu istememesi kabul edilebilir ama onların oltasına takılan bazı işbirlikçiler var ki işte onlar bizi üzüyorlar" diye konuştu.

12 Eylül öncesinde gece sokağa çıkılmadığını, silahların susmadığını, gençlerin çoğunun hapislere düştüğünü, yaralandığını anımsatan İşler, kaybedenin Türk milleti olduğunu söyledi.

Artık Türkiye'nin eski değil yeni Türkiye olduğunu dile getiren İşler, yeni Türkiye'de güçlü, dirayetli bir iktidar olduğunu belirtti. İşler, devlet içerisinde yapılanmış sinsice devlet kurumlarına yerleşmiş paralel yapıyla karşı karşıya olunduğunu, talimatla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı siyasetten silme girişimleri içinde bulunulduğunu ifade etti.

Yerel seçimlerde verilecek oyların anlamına değinen İşler, "Bütün dünya Erdoğan'la uğraşıyor. Eğer güçlü bir şekilde Başbakanımızı desteklediğiniz zaman, "biz Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirtmedik, yedirtmeyiz" mesajını vereceksiniz. Aynı zamanda artık "biz eski karanlık günleri istemiyoruz yeni, güçlü, ilerleyen Türkiye istiyoruz" mesajını vereceksiniz. "Biz Türkiye'yi çetelere, kurda kuşa yem etmeyeceğiz" mesajını vereceksiniz" değerlendirmesinde bulundu.

-beypazarı

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title