Haberler

İnönü Belediyesi Kent & Başkan Ödülleri'nde ödüle layık görüldü

Güncelleme:

İnönü Belediyesi, Kent & Başkan Ödülleri'nde bin 400 belediye arasında yapılan oylamada ödüle layık görülen 82 belediye arasında yer alarak büyük bir ödül daha kazandı. Eskişehir İnönü Belediyesi yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle takdirleri ve ödülleri toplamaya devam ediyor.

İnönü Belediyesi, Kent & Başkan Ödülleri'nde bin 400 belediye arasında yapılan oylamada ödüle layık görülen 82 belediye arasında yer alarak büyük bir ödül daha kazandı.

Eskişehir İnönü Belediyesi yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle takdirleri ve ödülleri toplamaya devam ediyor. İnönü Belediyesi, Kent & Başkan Dergisi'nin bin 400 belediye ile düzenlediği geniş çaplı oylama ile ödüle layık görüldü ve projelerinin Türkiye'de nasıl ses getirdiğini bir kez daha ispatladı.

Dev oylamada İç Anadolu Bölgesi'nde ödüle layık görülen 4 belediye arasında

Türkiye'nin belediyecilik alanındaki saygın dergilerinden Kent & Başkan Dergisi'nin her yıl düzenlediği Kent & Başkan Ödülleri için Türkiye genelinde bin 400 belediyenin yer aldığı ve 2019 - 2023 yılları arası çalışmaların değerlendirildiği online bir oylama yapıldı. Toplam 82 belediyeye ödül verilen oylama sonucunda, 280 belediyenin yarıştığı İç Anadolu Bölgesi'nde ödüle layık görülen 4 belediye arasında İnönü Belediyesi de yer aldı. İnönü Belediyesi büyük bir ödül ile daha Eskişehir'in ve İnönü ilçesinin adını Türkiye'ye duyurdu.

Kadir Bozkurt: "İnönü olarak hep birlikte başardık, daha da nice başarılara imza atacağız inşallah"

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, yaptığı açıklamada, "İnönü Belediyemize ve ilçemize bir büyük ödül daha kazandırmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. İnönülü hemşehrilerimizle el ele vererek 2014'ten bu yana yaptığımız projelerle güzide ilçemizi her alanda yükseltmeye, İnönü'yü hak ettiği projelere kavuşturmaya çalışıyoruz. Aldığımız bu ödüller bizlere daha da şevk ve heyecan veriyor. İnşallah yapımı devam eden ve yapacağımız yeni projelerimizle İnönümüz daha da zenginleşecek, daha da güzelleşecek. Tüm ilçe sakinlerimize bizlere verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. İnönü olarak hep birlikte başardık, daha da nice başarılara imza atacağız inşallah" diye konuştu.

Ödül töreni 3 Kasım'da

Kent & Başkan Ödülleri Töreni 3 Kasım 2023'te Kayseri'de gerçekleştirilecek. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, törene katılarak ödülü teslim alacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Eskişehir İnönü Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title