Haberler

İnce canlı yayında oy oranını açıkladı, ünlü anketçiden yanıt gecikmedi: Böyle bir tablo yok

Güncelleme:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün akşam katıldığı bir televizyon programında partisinin oyunun yüzde 11, kendisinin oyunun ise yüzde 16-17 bandında olduğunu ifade etti. İnce'nin konuştuğu dakikalarda Twitter hesabından bir paylaşım yapan Yöneylem Araştırma Direktörü Doç. Dr. Derya Kömürcü, "Araştırmalarımızın hiçbirinde böyle bir tablo yok" ifadesini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından akşam saatlerinde tv100 ekranlarında Ece Üner'in konuğu oldu.

"BENİM OYUM YÜZDE 16-17 BANDINDA"

Katıldığı canlı yayında partisinin oy oranına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Muharrem İnce, "Memleket Partisi'nin oyu yüzde 11, Muharrem İnce'nin oyu yüzde 16-17 bandında. Seçime daha 46 gün var bekleyelim görelim neler olacak. Anketlerdeki oranımıza göre en az CHP'den en fazla AK Parti'den oy alıyorum" diye konuştu.

İNCE KONUŞURKEN, ANKETÇİDEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Muharrem İnce'nin rakamları paylaştığı dakikalarda ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Twitter hesabından paylaşım yapan Yöneylem Araştırma Direktörü Doç. Dr. Derya Kömürcü, "Son üç araştırmamıza baktığımda 14 Mayıs'ta AK Parti'ye oy vereceğini söyleyenlerin yüzde 0,2 ila 0,7'si cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turunda İnce'ye oy veririm diyor" ifadelerini kullandı.

İnce canlı yayında oy oranını açıkladı, ünlü anketçiden yanıt gecikmedi: Böyle bir tablo yok

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Memleket Partisi Muharrem İnce Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

ercan gurbhetchi:

tüm anketlerin ortalamasında %8 oyu var. Her geçen gün artıyor. Kılıçdaroğlu nun adaylığını istemeyen ve HDP nedeniyle gerçek Atatürkçü oylar CHP den İnce ye geçti. Yine Hdp ittifakı ve Akşener in gidip gelmesi ile de yine İnce ye İP den ciddi oy geçti.

190
136
yanıtYanıtla
Canberk Aydın:

ercan bu yaptığın maniplasyon denemesi ile şuanda tüm chp liler memleket partisine geçiyor. hatta bu hareket ülke sınırlarını aştı ve kenya dan kanada ya kadar her yerde müracatlar başladı. koronaydı, çip kriziydi derken şimdi memleket partisi rozet krizi başlattın aman reis.

yanıt40
yanıt42
Hakan Kasapoğlu:

Yahu çevreme mi inanayım ankete mi? Ne kadar ak partili eşim dostum varsa hepsi bu seçim İnce'ye oy vereceğini söyledi sizin ben yalancı algınızı seveyim

56
115
yanıtYanıtla
Arrst Mgnt:

Bence sadece senin eşin dostun o fikirde ben akpartiliyim Erdoğana oy vereceğim

yanıt99
yanıt61
Adana001 Merkez:

Gerçek anket çevremizde dir. Benimde çevremde her 10 kişiden 7 si muhalif partiye verecem diyor. Üstelik akp mhp ye yıllarca oy vermiş araçları ile gezmiş ve mahalle başkanlığı yapmış kişiler var içlerinde

yanıt22
yanıt26
levent tugcu:

Hepsi son dk gidip herzaman li gibi akp ye verecek

yanıt0
yanıt0
Bilir Kişi:

Bir de bunlar var ha :) bende o zaman şöyle diyorum. İşyerim de ben dahil toplam 10 kişi çalışıyoruz ve hepimiz Reise ve Ak Parti ye oy vereceğiz :) çalıştığım yerin devletle hükümetle hiçbir alakası da yok :)

yanıt16
yanıt5
Mete HAN:

İnce kendi oyunun %17 olduğunu söylüyor. Ama Millet İtifakının %60 oyu olduğunu söyleyenler var, ama öyle bir şey yok diyor.Dediği doğruysa adaylıktan çekilip kendini zamanında cumhurbaşkanı adayı yapan partisini desteklemesi lazım!

56
83
yanıtYanıtla
x girilmez:

adamı arkadan vurup seçim zamanı desteklemediklerinden haberin yok sanırım yada algı yapıyorsun

yanıt43
yanıt19
Sunay GÜRSOY:

O kadar oyu vardır yoksa ayrı girmek yerine Türkiye'de tanınmasını sağlayan önceki partisi Chp ile birlikte hareket ederdi.

48
83
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title