Haberler

Hakkari Belediye Başkanı Kurt'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Tüm Belediyeler ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-sen) Yüksekova İlçe Şube Başkanı Tahir Tekin ve Yüksekova Belediyesi İşçi Temsilcisi Şerafettin Özdil, Beraberindeki 8 Sendika Üyesi ile Birlikte Hakkari Belediye Başkanı Kazım Kurt'u Makamında Ziyaret Ederek Geçmiş Olsun Dileklerinde Bulundu.

Tüm Belediyeler ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Yüksekova İlçe Şube Başkanı Tahir Tekin ve Yüksekova Belediyesi İşçi Temsilcisi Şerafettin Özdil, beraberindeki 8 sendika üyesi ile birlikte Hakkari Belediye Başkanı Kazım Kurt'u makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Sendika Başkanı Tahir Tekin, 15 Şubat tarihinde meydana gelen olaylar sırasında güvenlik güçlerinin halka, belediyeye ve dershaneye yaptıkları saldırıyı kınadıklarını belirtti. Yaşanan olumsuzluklar nedeniyle KESK' bağlı Tüm Bel-Sen ve birçok sendika temsilcisinin Başkan Kurt'u ziyaret ettiklerini anlatan Tekin, "Biz sendikalar olarak ülkemizde gelişen olaylara karşı kesinlikle demokratik eylemsellik haklarımızı sonuna kadar kullanıp demokrasi güçlerinin yanında yer alacağız. Yarın Yüksekova ilçesinde de bir basın açıklaması yaparak bölgede meydana gelen olayları kınayacağız" dedi.

(FA-FT-MET-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title