Haberler

Fatih Erbakan'a canlı yayında soruldu: İkinci turda Erdoğan'ı mı Kılıçdaroğlu'nu mu destekleyeceksiniz?

Güncelleme:

AK Parti ile yapılan görüşmeler sonrası Cumhur İttifakı'na katılmayıp seçimlere parti olarak gireceğini duyuran Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'a katıldığı bir canlı yayında "İkinci turda kimi destekleyeceksiniz?" diye soruldu. Erbakan, "Biz de Sayın Muharrem İnce gibi o gün geldiğinde gereğini yaparız diyelim. O gün geldiğinde tekrardan değerlendirilip bir açıklama yapılır" diye yanıt verdi.

Ak Parti'nin Cumhur İttifakı'na katılması için davette bulunduğu ancak görüşmelerin ardından yaptığı açıklamayla bu daveti reddederek cumhurbaşkanı adaylığı başvurusunda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Habertürk canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

2. TURDA KİMİ DESTEKLEYECEK?

Erbakan'a seçimin 2. tura kalması halinde hangi adayı destekleyeceği soruldu. Erbakan, "Biz de Sayın Muharrem İnce gibi o gün geldiğinde gereğini yaparız diyelim. O gün geldiğinde tekrardan değerlendirilip bir açıklama yapılır. Muharrem Bey ikinci tura kalmadan da gereğini yapacak gibi." diye konuştu.

Fatih Erbakan'a canlı yayında soruldu: İkinci turda Erdoğan'ı mı Kılıçdaroğlu'nu mu destekleyeceksiniz?

"MİLLET İTTİFAKI İLE ZOR GÖZÜKÜYOR"

"İlk tura giderken Millet İttifakı ile hiçbir surette bir araya gelemez misiniz?" sorusu üzerineErbakan, şunları söyledi: "Yani tabii bizim maddelerimiz orada da gündeme gelecek. Onların açıklamaları taban tabana zıt kısımlar olduğu için zor gözüküyor Millet İttifakı'yla. Maddelerimizden vazgeçmiyoruz, Millet İttifakı ile zor olacak tabii. Asıl ana lokomotif konumundaki CHP'nin açıklamaları var. İstanbul Sözleşmesi, Ayasofya, okul öncesi çocuklara Kur'an öğretilmesi ile ilgili. AİHM'in içtihatlarına tabi olacağız diye. Orada birtakım AİHM kararları adalete uygun değil. 28 Şubat'ta başörtüsü yasağını yerinde bulmuştu. Parti kapatılmasını hukuka uygun buldu."

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Fatih Erbakan Muharrem İnce AK Parti Fatih Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (19)

Emre Bozkurt:

sözde sağcıyız ama iktidar da kötü sanki başa geçebileceksiniz sayın erbakan 500 senede gecse millet nezdinde sen lider olamazsın bunu kafana yaz chplerin babana ne yaptıklarını çabuk unutmuşsun birde utanmadan akpyi eleştiriyorsun

184
150
yanıtYanıtla
Emre1453 Ulker:

Rahmetli Erbakan in kemiklerini sizlatiyorsunuz. Tabi bakacak ne veriyorlar ne çıkarı var ona göre hareket edecek. Ben bu seçimde şunu anladım. vatan millet bayrak din iman kimsenin umurunda değil herkes güç peşinde birşeyleri boluselim derdinde.

122
53
yanıtYanıtla
son osmanlı:

aynen öyle birileri keseyi doldururken bizler sefalet çekmeye devam herkes uyanık olup, oyunu zayi etmesin bu devran bir daha ele geçmeyecek fırsatların elden gitmesine neden olabilir. herşey güzel olacak diyenlerin istanbula hiçbirşey yapmadıklarını görmüyormusunuz. hala ne güzel olacak merak ediyorum doğrusu

yanıt63
yanıt35
ibrahim sarı:

Senin de temelden farkın yokmuş. Kibir abideleri. Kılıçtaroğluna söyle senide 117 nci cumhurbaşkanı yardımcısı yapsın

65
66
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Bir yandan Ecevit bir yandan Demirel yalvarıyorlar bizim partiye gel diye bir türlü karar veremedim :)))

95
25
yanıtYanıtla
MIHTAR:

İkisi şuan aynı partidedir. Hemde ne parti. Cemil amca koş yetiş katıl.

yanıt19
yanıt4
son osmanlı:

tabi hayatta olsalardı şimdilerde pazarlık masasının ana konusu milletvekili ancak atladıkları bir konu var o da BEKA bu millet öyle yaftalamayla, bugün sen idare et öbür gün ben işlerine gelmez - memleketi 12 eylül darbe dönemlerine geri götürecekler bunlar

yanıt13
yanıt15
Hamit Gündoğdu:

Allah ikisinide rahmet etsin. Tırnakci kardeşim hayırdır yola mı? hazırlık var. Ama orada seçim yok... hesap var... Allah gecinden versin hayırlı ömürler..

yanıt4
yanıt3
Sevda Gül :

Bu agzini açmssa boyuna ve soyadina bakan bunu adam sanacak , çok yazik ediyor, derdi neyse artik???

56
57
yanıtYanıtla
Zaza Bingöl:

Adam maşallah tıkır tıkır konuşuyor.Çoğu siyasi parti liderini bir araya getirseniz Fatih erbakan gibi olamazlar.

yanıt50
yanıt16
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title