Haberler

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 dakikalık videosunu "Ya sabır" notuyla paylaştı

Güncelleme:

2009-2011 ve 2011-2013 yılları arasında AK Parti'den Adalet Bakanlığı yapan Sadullah Ergin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

"SABIR" SÖZLERİNİ HEDEF ALDI

Eski yol arkadaşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren Ergin'in paylaştığı videoda Erdoğan'ın 2018-2022 yılları arasında farklı tarihlerde ekonomiye ilişkin vatandaşlara seslendiği ve "Milletimizden biraz daha sabır, metanet bekliyoruz" dediği ifadelerine yer verildi.

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 dakikalık videosunu 'Ya sabır' notuyla paylaştı

"SABIR TAŞI ÇATLADI"

Şu anda DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı olan Ergin, paylaşımına ayrıca "Yaaaaa sabııır. Sabır taşı çatladı." ifadelerini ekledi. Söz konusu video kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sadullah Ergin Haberler

Bakmadan Geçme

Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (9)

Basin:

brütüsler sıraya girmişler kendi dönem yaptıkları yanlışları erdoğana yıkıp temizlendik sanıyorlar.

252
141
yanıtYanıtla
Timuçin:

Türkiyede ekonomik tusinaminin ilk etkileri 2019 da inşaat sektörü ile kendını gösterdi . 2023 e girecegiz ve hala sabır isteniyorsa o sabır yeterınce gösterildi diye düşünüyorum.

101
51
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

bu kadar insan bunların içlerinden ayrıldı acaba yanlarındayken yanlışlarını görmedilermi yanlışlarına niye sesiz kaldılar niye cesurca o meclis kürsüsünden haykırmadılar bunların yüzüne bu yapılanlar yalnış gidilen yol değil diye bunu engelleyen neden ne idi

113
10
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

muharrem ince'ye bir sor istersen.

yanıt12
yanıt3
gizdya Gizmedya:

neden hep gariban sabrediyor birazda siz sabretin be kardeşim

92
13
yanıtYanıtla
Doğuş:

İşin kötüsü son sabırlar bir öncekini arattırıyor

80
9
yanıtYanıtla
virtueslife:

Dinazorlar nasıl yok oldu biliyormusunuz.Bütün etciller otculları yedi.Geriye kalan etcillerde birbirini yedi.Son kalan dinazorda açlıktan geberip öldü..

36
10
yanıtYanıtla
corci:

bunların samimiyetlerine gram inanmıyorum, zamanında el pençe divan duruyordunuz yanında , şimdi ne oldu aga?

8
4
yanıtYanıtla
ismail bey :

Masanın dört ayağından, üçünü kesipte, birini bırakırsan, oda gözüne batar...

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title