Haberler

Erdoğan-Bahçeli zirvesiyle ilgili bomba iddia: HÜDAPAR ve Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na dahil oluyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki 1 saatlik zirve sonrası ortaya atılan bir iddia Ankara kulislerini hareketlendirdi. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ele alındığı görüşmede, Cumhur İttifakı'na 2 yeni partinin dahil edilmesinin gündeme geldiği ve bu partilerin HÜDAPAR ile Yeniden Refah Partisi olduğu öne sürüldü.

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken, dün Cumhur İttifakı içinde dikkat çeken bir zirve gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Türkmenbeyi Caddesi'ndeki evinde bir araya gelirken, yaklaşık 1 saat süren görüşmede neler konuşulduğu ise büyük merak konusu oldu.

"CUMHUR İTTİFAKI'NA İKİ PARTİ DAHA KATILIYOR"

Ağırlıklı olarak seçimlerin masaya yatırıldığı görüşme sonrası Ankara kulislerinde bomba bir iddia ortaya atıldı. AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi'nden oluşan Cumhur İttifakı'na 2 partinin daha katılacağı öne sürülürken, bu partilerin HÜDAPAR ve Yeniden Refah Partisi olacağı ifade edildi.

ERDOĞAN: YERLİ VE MİLLİ SİYASET YAPAN HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Hatırlanacağı üzere Bahçeli ile gerçekleşen zirveden bir gün önce TRT ortak yayınına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yerli ve milli anlayışla siyaset yapan herkese kapımız açık. Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti, MHP ve BBP olarak güçlü bir şekilde devam ediyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli HÜDAPAR Ankara MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

sade vatandaş:

hiç farketmez isterlerse yanlarına kalan partiler hariç dışarıdan parti alsalarda sonuç değişmez namazı abdesi bir siz alıp cumaya camiye gitmiyorsunuz elhamdilillah bizde müslümanız vatanımızı bayrağımızı seviyoruz yurdumuzun göçmenlerle işgalinede seyirci kalmayacağız

193
143
yanıtYanıtla
Sadık:

Müslüman isen, elhamdülillah yazmasını ögren önce

yanıt0
yanıt0
Orhan Dik :

Sade vatandaşın ne yazdığı belli değil. %47'de kalacak Cumhur ittifakı diyorsunuz. Ee HDP %10 ise, Size kalıyor %43. Siz nasıl kazanacaksınız, yanınıza kimi alıp da galip gelmeyi planlıyorsunuz onu söyle.

yanıt0
yanıt0
Murat işlek:

Kardeş liderimizi hazırlıyor Tayyip Erdoğan,onun yerine Fatih Erbakan geçecek

92
226
yanıtYanıtla
Alihaydar Gündoğan:

Ah zavallı gercekten buna inanıyormusun

yanıt121
yanıt57
Cevap :

Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş misali. :))

yanıt38
yanıt5
al alabilirsin:

keske hic dogmasaydin murrrrrat

yanıt32
yanıt7
masteng aston:

Yeniden refah uyesiyim aninda istifa ederim.

163
99
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

bu hüdacıları bir araştırın bakalım ne kadar milli:)

155
90
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

6 lı masanın ortağı hdp den daha milli olduğu kesin

85
134
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title