Haberler

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ergani'de Toplu Taşıma Araçlarına Denetim Yaptı

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ergani ilçesinde toplu taşıma araçlarına yönelik çalışma ruhsatı denetimi gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, korsan taşımacılığın önlenmesi ve ulaşım hizmetlerinin düzenli bir şekilde sürdürülmesi için denetimlerine devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ergani ilçesinde toplu taşıma araçlarına yönelik çalışma ruhsatı denetimi gerçekleştirdi.

Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, toplu taşımacılığın kayıt altına alınması, korsan taşımacılığın önlenmesi ve ulaşım hizmetlerinin bir düzen içerisinde sürdürülmesi için denetimlerine devam ediyor.

Ergani ilçesinde denetim yapan ekipler, vatandaşlarla görüşerek korsan taşıma konusunda bilgilendirme yaptı. Denetimlerde çalışma ruhsatı olmayan 12 aracın eksikliklerini tamamlaması için gerekli uyarılar yapıldı.

Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü'nün korsan taşımacılığa yönelik Diyarbakır şehir merkezi ile ilçelerdeki denetimleri devam edecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diyarbakır Zabıta 3.Sayfa Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title