Haberler

DEVA Partisi'nin iftar programında ortalık savaş alanına döndü! Yemek alma kavgasında sandalyeler havada uçuştu

Güncelleme:

DEVA Partisi'nin Esenyurt'ta düzenlediği iftar programında, yemek alma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra yüzlerce kişinin katıldığı kavga dönüşürken su şişeleri ve sandalyelerin havada uçuştuğu anlar kameraya yansıdı.

Esenyurt Yenikent Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda Demokrasi ve Atılım Partisi ilçe başkanlığı önünde düzenlediği iftar programında, ortalık savaş alanına döndü.

YEMEK ALMA NEDENİYLE ÇIKAN KAVGA KAMERADA

Yemek alma nedeniyle vatandaşlar arasında çıkan tartışma, ilerleyen dakikalarda kavgaya dönüştü. Su şişeleri ve sandalyelerin havada uçuştuğu olayda, programa katılan yüzlerce vatandaş ne olduğunu anlamadı. Kısa süreli kargaşanın yaşandığı program ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Deva Partisi Esenyurt İftar Haberler

500

Yorumlar (5)

ERKAN :

15 saat aç kalıp 5 dk geç oruç açamayıp kavga ediyoruz.

20
3
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Bunlar iftar yemeğini idare edemiyor ülkeyi nasıl idare edecek.

14
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Îbadet, sevgi, hoşgörü ve sabır ayı olan Mubarek Ramazandaki MEDENIYET anlayışımız !

8
0
yanıtYanıtla
Engin Baygin:

Akşamki iftar yemeği de maalesef bizde vardık sıfır organizasyon insan bir güvenlik koyar pide zeytin iftar yaptık vallahi garsonlar bile kendi acliklariyla uğraştı babacan başkana ricam böyle ülke değil parti bile yonetilmez ailecek rezil olduk

6
1
yanıtYanıtla
Muhittin Cem:

Bunlar oruç olamaz oruç sabırdır.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title