Haberler

Davet ederse gezisine katılacak mı? Abdulkadir Selvi'den İmamoğlu'na yanıt geldi

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisine Nagehan Alçı'yı davet etmesine gelen tepkiler üzerine "Bir sonraki geziye Abdülkadir Selvi'yi davet edeceğim" diye karşılık vermişti. Bu açıklama sonrası gözlerin çevrildiği Selvi'den, İmamoğlu'na yanıt geldi. Selvi, bugün kaleme aldığı köşe yazısında "İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı mücadelesine malzeme olmaya niyetim yok" ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turuna Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın da katılması büyük tartışma yarattı. Olayın yankıları sürerken İmamoğlu'nun "Onu da davet etmek istiyorum" dediği Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'den yanıt geldi.

SELVİ, İMAMOĞLU'NA KAPILARI KAPATTI

Selvi, Hürriyet gazetesinde kaleme aldığı köşe yazısında İmamoğlu'nun davetine "İmamoğlu beni gezisine davet edemez mi? Eder. Normalde ben gider miyim? Giderim. Ama İmamoğlu'nun içine girdiği tartışmalı durumdan kurtulmak için benim adımı kullanması hiç şık olmadı. Normalde giderim. Ama böyle yaptığı için gitmem. Şimdiye kadar Özal'ı, Demirel'i, Erbakan'ı, Türkeş'i, Çiller'i, Yılmaz'ı, Ecevit'i, Gül'ü, Erdoğan'ı takip ettim. Kılıçdaroğlu'nun gezilerine katıldım. Ama bu olayda bir siyasi çekişmenin öznesi olmak istemedim. İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı mücadelesine malzeme olmaya niyetim yok" sözleriyle karşılık verdi.

İMAMOĞLU ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Öte yandan Karadeniz gezisinde gazeteci Nagehan Alçı'nın da yer almasını eleştirenlere "Vız gelir tırıs gider, umurumda değil" sözleriyle karşılık veren İBB Başkanı İmamoğlu özür dilemişti. İmamoğlu, özür açıklamasında "Sadece ve sadece dün bir konuşmada kullandığım 'Vız gelir tırıs' gider sözlerimden dolayı özür diliyorum. Yanlış kurduğum cümleler için özür diliyorum sadece, altını çizeyim" ifadelerine yer vermişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (2)

YazıYORUM:

HARİKA BİR CEVAP OLMUŞ.. TEPRİKLER.

99
17
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Nagehan dan sonra? :)

29
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title