Haberler

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele Kendi İstek ve Arzusu...

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele kendi istek ve arzusu ile istifasını vermiş ve bu istifa dilekçesi işleme konulmuştur" -"(İranlı Komutanın Ziyareti) Operasyonel düzeyde benim burada bir detay vermem doğru olmaz.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele kendi istek ve arzusu ile istifasını vermiş ve bu istifa dilekçesi işleme konulmuştur"

-"(İranlı Komutanın Ziyareti) Operasyonel düzeyde benim burada bir detay vermem doğru olmaz. Türkiye sınır bölgelerinde kendine yönelik bir tehdit olduğunda gerekli tedbirleri alır"

-"(Merkel'in açıklamaları) Bu açıklamalar, talihsiz açıklamalar. Türkiye'yi tasniflere tabi tutarak siyasi mülahazalar yapmak son derece sakıncalıdır"

-"Biz Almanya için benzer analiz yapsak, sayın Merkel'in tepkisi ne olur acaba? Bunları seçim atmosferinde yapılmış popülist değerlendirmelere olarak değerlendiriyoruz"

-"( Gümrük Birliği ) Öncelikle bir AB üyesi ülkenin böyle talimat verir tarzda tutum içine girmesi doğru değil. Bu Gümrük Birliği anlaşması kazan-kazan esasına göre yapılmış bir anlaşmadır. Bu iptal edildiği zaman bundan Avrupa ülkeleri de zarar görür"

ANKARA - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın düzenlediği toplantıda basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Gümrük Birliği Veysel Kösele Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title