Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan tempo tuttu, tüm salon eşlik etti! İşte AK Parti'nin seçim şarkısı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin İstanbul dahil 26 il için belirlediği adaylarını duyurdu. Kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalan İstanbul için yeni seçim şarkısında tempo tuttu. Erdoğan'a tüm salon alkışlarla eşlik etti.

Türkiye, 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlere kilitlenirken, Ak Parti'de kritik gün geldi çattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Ak Parti'nin İstanbul dahil 26 il için belirlediği adayları resmen duyurdu. Ak Parti'nin yerel seçim şarkısı da salonda yankılandı.

26 İLİN ADAYLARI AÇIKLANIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda İstanbul başta olmak üzere 26 ilin adaylarını açıkladı. Erdoğan, "Araştırmalar sonunda adaylarımızı belirledik. 30 yıllık birikim ve donanıma sahibiz. Türkiye'de belediyecilik anlayışında yepyeni bir çığır açtık. Elde ettiğimiz başarılarla ülke yönetimine talip olduk." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEMPO TUTTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kürsüde olduğu anlarda ise AK Parti'nin İstanbul için yeni seçim şarkısı çalmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eliyle tempo tuttuğu anlar ise kameraya yansıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da salonda bulunan partililer de alkışla eşlik etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Zehra Yaşık
Haberler.com - Politika

İstanbul AK Parti Haliç 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (2)

sır balıkçı.17:

Emekli diyor ki mevcut maaş 7.500 tl emekliler için sayın devlet bahçeli beyin vaadini ve sözünü sabırsızlıkla bekliyoruz, Saygılarımla.

20
3
yanıtYanıtla
ARAS ÇEKİÇ:

burası istanbul paranın döndüğü yer kim alırsa

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title