Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerle buluşmasına damga vuran soru

Güncelleme:

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul' programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilginç sorular yöneltildi. Programda söz alan gençlerden biri Erdoğan'a "Sizin biz gençlere olan bu sevginiz şaka mı?" sorusunu yöneltti. Bu soru karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Erdoğan, "Ben gençleri çok seviyorum" karşılığını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul programında gençlerle bir araya geldi. Ahmet Kaya'nın şarkısını dinlerken duygulanan Erdoğan'a gençlerden zaman zaman ilginç sorular da yöneltildi.

"GENÇLERE OLAN SEVGİNİZ ŞAKA MI?"

Programda söz alan bir genç kız, Erdoğan'a "Sizin biz gençlere olan bu sevginiz şaka mı?" sorusunu yöneltti. Bu soru karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Erdoğan, "en gençleri çok seviyorum, hala gencim. Gençlere olan sevdam, muhabbet bizi güçlü kılıyor. Seçim sürecinde benim kadar ülkeyi gezen lider olmadı. Benim derdim İstanbul, Ankara, İzmir. Buradan Allah'ın izniyle ne Recep Tayyip Erdoğan'lar çıkacak" karşılığını verdi. O anlara ilişkin görüntüler kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu.

İSTANBUL'DA ÖZELLİKLE GİTMEK İSTEDİĞİ BİR YER VAR MI?

Erdoğan, "İstanbul'a geldiğinizde özellikle gitmek istediğiniz yer var mı, sizi dinlendirin?" sorusuna ise "Atatürk Kültür Merkezi var. AKM için malum camia solaklar dediler ki buraları yapamayacaklar. Eskisinden çok daha güzelini yaptık. Ekrem efendi millet bahçelerini bilmez. Atatürk Havalimanı'nın için mahkemeye başvurdu, durdurdu. Kız Kulesi'ni restore ettirdik, hizmete girecek. Ayasofya'yı zaten son acı halinden Ayasofya-i Kebir haline dönüştürdük. Oraya gitmemek olmaz. Sultanahmet bir başka güzel oldu. Buraları gezmeden görmeden olmaz. Bizim bıraktığımız İstanbul aynen yerinde durmuyor. Biz CHP'yi hep çöp çamur, çukur olarak tanımladık. Her taraf çukur. İstanbullu bir 5 yıl daha bu adama İstanbul'u vermez" cevabını verdi.

Haberler.com / Kübra Çolakbüyük - Politika

İstanbul Gençlik Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

VATANDAŞ:

Soruyu soranın tipe ve bakışa bakılırsa zaten tayyip sevgisi olan birisi değil... Algı operasyonu ??

68
53
yanıtYanıtla
Sefa Altun:

EYY VATANDAŞ,İNSANLARİ TİPİNE,BAKİSİNA DEGİLDE AKLIYLA YARGİLA,UMARİM NASİHATİM İYİ GELİR. ;---)

yanıt63
yanıt20
VATANDAŞ:

Sefa bir insanın fıtratı yüzüne yansır... Sen hiç uyuşturucu kullanan veya sürekli alkol alan birisinin yüzünde güzellik görebiliyor musun... Ve Eğer sen bunu göremiyorsan daha toysum demektir... Büyüde gel kardeşim...

yanıt4
yanıt0
Raşid Polat:

Basta Bünyan olmak uzere, :) istanbul ankara ve tüm memlekette yarın cumhur ittifakinin kutlamalarini izleycez insallah. yarin aksam turgut altunokun secim konusmasinda arka fonda, mansura ithafen gidersen git ardından ankaramı yanacak sarkisi süper olur ;)

30
73
yanıtYanıtla
Serkan Çıvkın:

iyi örtün bence

yanıt33
yanıt12
Gjerj Kastoroiti:

beyin yok ki Z kuşağında

50
20
yanıtYanıtla
Pikachu hd:

lan benim ne suçum var mal sanki sizin nesil dehalar yetiştirdi yanlış anlaşılmasın bizi Z kuşağının anası babası sizsiniz on tekerlek nereye giderse arka tekerlek oraya gider

yanıt33
yanıt4
Selçuk Gedik:

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Eskişehir başta olmak üzere büyükşehirlerin çoğunu kazanamayacağına sen de eminsin reis.

11
2
yanıtYanıtla
Eren Hüseyinoğlu:

Ya senin bu sorun gerçekmi şimdi.???????????? Yani ne diyim. Elbette sevebilirsin ülkenin cumhur başkanı netice de lakin yani soru bu mu şimdi diyesi geliyor insanın. Mantık dışı bir soru...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title