Haberler

Son kez MGK toplantısına katılan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, duygulanıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarıldı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Güvenlik Kurulu toplantısına son kez katılan komutanlara hediyelerini takdim etti. Askerliğe 1971 yılında başladığını söyleyen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, bir askerin gelebileceği en üst seviyeye geldiğini ifade etti. Konuşması sırasında duygulanan Avsever, Erdoğan'a sarıldı. Erdoğan, "Kendisi duygulandı, biz de duygulandık. Sağ ol" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son kez MGK toplantısına katılan, 30 Ağustos'ta emekliye ayrılacak olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'e hediyesini takdim etti. Avsever, bir askerin gelebileceği en üst seviyeye geldiğini, bu şura ile emekliye ayrıldığını belirterek Erdoğan'a teşekkür etti. Konuşması sırasında duygulanan Avsever'e sarılan Erdoğan, "Kendisi duygulandı, biz de duygulandık. Sağ ol" ifadelerini kullandı.

HEDİYELERİNİ VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki MGK, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Son kez MGK toplantısına katılan, 30 Ağustos'ta emekliye ayrılacak olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve MGK Genel Sekreter Yardımcısı Tuğgeneral Alper Eser'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından saat ve çini hediye edildi.

Son kez MGK toplantısına katılan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, duygulanıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarıldı

DUYGULANIP ERDOĞAN'A SARILDI

Burada bir konuşma gerçekleştirerek askerliğe 1971 yılında başladığını söyleyen Avsever, bir askerin gelebileceği en üst seviyeye geldiğini, bu şura ile emekliye ayrıldığını belirterek Erdoğan'a teşekkür etti. Konuşması sırasında duygulanan Avsever'e sarılan Erdoğan, "Kendisi duygulandı, biz de duygulandık. Sağ ol" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Musa Avsever Orgeneral Mgk Politika Haberler

500

Yorumlar (8)

Ant BENSON:

Devletimize ve milletimize muhabbet ile bağlıyız. Sadakatimizi ve liyakatimizi sorgulayanların aklından ve niyetinden şüphe ederiz.

86
61
yanıtYanıtla
KUL HAKKI:

Erdoğan ona sarılıyor ama yine de siz bilirsiniz :))

76
28
yanıtYanıtla
Alaaddin:

KKK Orgeneral ! Sivil Cumhurbaşkanı'nın hediye takdimi sırasında karşısında duygulanarak ağlıyor!! BAŞ KOMUTAN'da gereğini yaparak askerini bağrına basıyor! Ama yine de sen bilirsin :)))))

yanıt3
yanıt2
Mehmet:

Rabbim diğer taraf da beraber eylesin.

87
17
yanıtYanıtla
Mücahit Kurt:

Erdoğan sadakatinizi takdir ediyor

24
3
yanıtYanıtla
erdal aydoğan:

Maşallah. çok güzel bir görüntü.

11
9
yanıtYanıtla
Demet Alptekin:

İşin tepesinde ki adamlar kimi takdir edeceğini biliyor...Onlar bizim bilmediğimiz nelere şahit oldular kim bilir..Varsın içimizdeki cahiller Erdoğanımıza laf sayısın çokta trink..

5
10
yanıtYanıtla
Alaaddin:

Bir üst düzey subay KK Komutanı ile sivil bir cumhurbaşkanı en üst düzey şuralardan biri MGK'nda birbirlerine sarılıyor!! Ve bu olay hiçbir siyasi veya askeri mesaj içermeksizin tamamen insani duygular ile yapılıyor!!! İnanılmaz! Bu olay köpürtülmeli ve tarihteki hakettiği yeri almalı!

8
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title