Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz, Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yaparak müjdeli haberi duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"YAKINDA BİR MİKTAR ATAMA YAPACAĞIZ"

Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Milli Eğitim Bakanı Kabine Eğitim Politika Haberler

500

Yorumlar (11)

esrefpasali:

bir miktar? tarif verir gibi olmus, bir miktar tuz bir miktar karabiber, bekledigimiz cevap =egitim bakanligimizin ihtiyaci cerceveside ogretmen atamasi soz verdigimiz gibi mulakatsiz yapilacaktir

119
30
yanıtYanıtla
Vicdanlı konuş:

Milli eğitim bakanın açıkladığı 68 bin öğretmen açığı var atama bundan aşağı olmamalı.Pdr ye çok ihtiyaç var.Rehber öğretmen olmadan çocuklar ders çalışmıyor maalesef.Cumhur başkanımızın sözi verdiği gibi mülakat olmamalı

24
64
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Dünyanın en fazla öğretmeninin olduğu ülkeyiz. Bu hızla giderse her öğrenciye bir öğretmen düşecek. Milli eğitimde 1 milyon 150 bin öğretmen var. Özel sektördekilerin sayısı dahi bilinmiyor.

31
44
yanıtYanıtla
MR Gerfalcon:

En az 10 yıl öğretmen ataması yapılmamalıdır. Devlete gereksiz büyük bir yüktür bu. Zaten hafta da 20 saat çalışıyor çoğu. Eksiklik varsa oradan karşılasınlar.

24
34
yanıtYanıtla
Ebubekir MIZRAK:

O zaman Eğitim Fakültelerine de öğrenci almasınlar sevgili MR

yanıt22
yanıt1
Halo Dayı:

Bu ülke de bir öğretmen mi var sadece. belediyeler torpille alım yapıyor burakında mühendis mimar hakkıyla girsin. Yeter ula

44
12
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

Keşke 100 bin atama olsa fakat bir gerçek vardır ki 104 bin norm fazlası varmış o sayı ne olacak muamma?

35
17
yanıtYanıtla
Zohan Coharyan:

Meslek Liselerine öğretmen ataması yapmıyorsunuz. Yapsanız da çok az yapıyorsunuz. İş adamları, fabrika sahipleri mavi yaka çalışan arıyor yana yakına. Meslek Lisesi memleket meselesidir. Meslek Liselerine önem verin.

43
1
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Çünkü eğitim diplomalı cahil yetiştirme aracı olmuş. Cahilin diplomalı olması felakettir çünkü diploması olunca cehaletini kabul etmez kendisini allame zanneder

20
5
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Bir miktarsa kim atanacak bellidir o. Hani mülakat kalkacaktı be oldu o iş?

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title