Haberler

Cumhur İttifakı'na katılacaklar mı? Yeniden Refah Partisi saat 13.00'te son kararını duyuracak

Güncelleme:

AK Parti tarafından Yeniden Refah Partisi'ne götürülen Cumhur İttifakı'na katılma teklifi bugün nihayete erecek. Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Bugün saat 13.00'te Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde seçimlere ilişkin yol haritamızı açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

Seçim maratonuna girilmesiyle birlikte partilerin ittifaklarını genişletme girişimleri de hızlandı. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve beraberindekiler, geçtiğimiz hafta Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Yıldırım ve Erbakan, görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Erbakan'a seçimlerde birlikte yol yürümeyi teklif ettiklerini söyleyen Binali Yıldırım, "Çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Seçimlerde birlikte yol yürüyelim. Sayın Genel Başkan ve arkadaşları bu konuda kendi değerlendirmelerini yapacaklar. Kararlarını paylaşacaklardır." ifadelerini kullandı.

"CEVABIMIZI EN KISA ZAMANDA İLETECEĞİZ" DEMİŞTİ

Fatih Erbakan ise cevabı en kısa zamanda ileteceklerini belirterek, "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, daveti değerlendireceklerini belirterek, "AK Parti heyeti olarak ziyarette bulundular. Yaklaşan seçimler dolayısıyla bir müzakerede bulunuldu. Cevabımızı kendilerine en kısa zamanda ileteceğiz. Nazik ziyaretlerinden davetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Cumhur İttifakı'na katılacaklar mı? Yeniden Refah Partisi saat 13.00'te son kararını duyuracak

SAAT 13.00'TE AÇIKLAMA YAPACAK

Gelişmeler merakla beklenirken Yeniden Refah Partisi, ittifak kararını bugün açıklayacaklarını duyurdu. Erbakan'ın paylaşımında, "Yarın saat 13.00'da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde seçimlere ilişkin yol haritamızı açıklayacağız. Tüm teşkilatlarımız davetlidir." denildi.

Cumhur İttifakı'na katılacaklar mı? Yeniden Refah Partisi saat 13.00'te son kararını duyuracak

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan AK Parti Fatih Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500

Yorumlar (8)

Serkan Kaplan:

EĞERKİ BİR GRAM MİLLİ GÖÜRŞLERİ VARSA AKP YE DESTEK VERİRLER.

28
58
yanıtYanıtla
ALİ İHSAN BEKAR:

AKP milli görüş gömleğini çıkarmamış mıydı.

yanıt6
yanıt1
Feyzullah Atçı:

Yeniden Refah Partisi Allah için Kuran için Ezan için Bayrak Vatan için Cumhur ittifakına katılacak Allah c.c izniyle

23
44
yanıtYanıtla
ismail bey :

Zillet ittifakına karşı, iç ve dış düşmanlara karşı birlik vakti.. Bu seçim zamanı fikir ayrılıklarını bir kenara bırakıp, din,vatan ve bayrak için beraberliği sağlamalılar..

14
29
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

babasının 1 gram hakkı varsa oğlunda kemiklerini sızlatmaz yoksa kendi bilir sonuç zaten belli kemal başkan ilk turda farklı kazanıyor

7
2
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

zaten akp den kaçanların toplandığı bir parti akp çatısına girerse onları da kaybeder tabanı farklı partilere dağılır katılırsa millet ittifakına yarar katılır inş.

3
3
yanıtYanıtla
Burak Ergül:

İnatçı bir çocuğa benziyor Fatih Erbakan . Katılmayacak gibi bir durumu var sanki

4
1
yanıtYanıtla
Deli Bekir:

Meral Aksener , Muharrem Ince , Fatih Erbakan , bunların bir araya gelip ittifak kurmasına bile müsade etmeden dagıttılar. Bu 3 parti bir ittifak kursalardı fırtına gibi eser biliyorlardı ve müsade etmediler.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title