Haberler

CHP'li Tanal TBMM'deki odasına "128 milyar dolar nerede?" pankartı astı! İndirmek için Meclis'e itfaiye geldi

Güncelleme:

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM'deki odasının penceresine "128 milyar dolar nerede?" yazılı bir pankart astı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın tam karşısında bulunan odasına pankart asan Tanal, kısa sürelim bir gerilim yaşanmasına neden olurken, pankartı indirmek için Meclis'e itfaiye geldi. İtfaiye ekiplerinin pankartı indirmek için merdiven yükseltme hamlesine CHP'li vekiller pankartı geri çekerek yanıt verdi. Tanal, itfaiyenin uzaklaşmasının ardından pankartı yeniden astı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM'ye "128 milyar dolar nerede?" afişi astı. Yaptığı eylem sonrasında Halk TV'ye konuşan Mahmut Tanal, ''Bu 128 milyar doları ne yaptılar? Gençler için mi harcadılar? İşsizliği bitirmek için ne yaptılar? Ben bir parlamento üyesiyim. Bu paraya ne olduğunu sormaya hakkım var'' diye konuştu.

"BAKANLIĞA SORDUM CEVAP VERMEDİLER"

Odasının Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın tam karşısında olduğunu söyleyen Tanal, ''Ben Bakanlığa bu paranın akıbetini sordum, bana cevap vermediler'' dedi.

CHP'li Tanal TBMM'deki odasına '128 milyar dolar nerede?' pankartı astı! İndirmek için Meclis'e itfaiye geldi

PANKARTI KALDIRMAK İÇİN İTFAİYE EKİBİ GELDİ

Tanal'ın Meclis'e astığı '128 milyar dolar nerede?' pankartını indirmek için itfaiye ekibi geldi. Öte yandan birçok CHP'li vekil, Tanal'ın odasında yer aldı. İtfaiye ekipleri pankartı indirmek için merdivenlerini yükseltirken, milletvekilleri pankartı geri çekti.

CHP'li Tanal TBMM'deki odasına '128 milyar dolar nerede?' pankartı astı! İndirmek için Meclis'e itfaiye geldi

İTFAİYE UZAKLAŞTI, PANKART TEKRAR ASILDI

İtfaiyenin müdahalesi sırasında yaptığı açıklamada "Pankartı yeniden asacağım" diyen CHP'li Tanal, itfaiye görevlilerinin uzaklaşmasının ardından "128 milyar dolar nerede?" yazılı pankartı tekrar odasının camına astı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mahmut Tanal Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title