Haberler

CHP'li Özel: İktidara geldiğimizde MİT'in başındaki yönetici de gidecek

Güncelleme:

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı canlı yayında "İktidara geldiğimizde hemen Merkez Bankası, YÖK, MİT ve bu düzeydeki üst düzey kuruluşların başındaki yöneticiler gidecek" ifadelerini kullandı. CHP'li Özel'in daha önce seçimlerde AK Parti lehine çalıştığını iddia ettiği Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan'ı işaret etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

FOX TV'de Çalar Saat programının konuğu olan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Merkez Bankası, YÖK ve MİT'in yöneticilerini hedef aldı.

"İKTİDARA GELDİĞİMİZDE HEPSİ GİDECEK"

Özel şu ifadeleri kullandı; "'Yeter, söz milletin' çok anlamlı bir slogan. Türkiye siyasi tarihi açısından bir dönüm noktası. O slogan bizim için bir övünçtür. İktidara geldiğimizde hemen Merkez Bankası, YÖK, MİT ve bu düzeydeki üst düzey kuruluşların başındaki yöneticiler gidecek."

HEDEFİNDE YİNE HAKAN FİDAN VAR

CHP'li Özel'in saydığı 3 kurumdan birinin daha önce defalarca tepki gösterdiği MİT olması dikkatlerden kaçmadı. Özel, özellikle seçim süreçlerinde AK Parti lehine çalışmakla suçladığı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan'ı da görevden alınacak yöneticiler arasında saydı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Hakan Fidan Özgür Özel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

Fatih :

ilginç. aynı şeyi abd, israil ve avrupada istiyor.

772
130
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Nereden biliyorsun... Kurumlar ve kişiler merkezdeki kişiye bağlı hale geldi. Kişilere bağlılık yerine baki olan devlete ve kurallara tabiyet esas olmalı.

yanıt48
yanıt168
Murat Ulak:

Bir :Saydığınız ülkeler bizim dostumuzmu? 2: Mit Başkanı nı istemiyorlarsa ozaman Ülkemiz doğru işler yapıyor. Bu Saydığınız ülkeler in işine gelmediği için.

yanıt148
yanıt34
esrefpasali:

demekki yolunda gitmiyen birseyler var...

yanıt46
yanıt87
Zübeyir Kıvrak:

VAY VAY VAY VAATLER BAKIN DÜNYANIN NERESİNDE GÖRÜLMÜŞ ÜLKENİN BEL KEMİĞİ MİT'İ DEĞİŞTİRECEĞİM DİYEN SİYASİ PARTİ BU MİLLET BUNLARA PRİM VERİRMİ BİLMEM AMA BU DEMEÇLER İHANETTEN ÖTE BİR ŞEY

659
189
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

özellikle yurtdışında nokta operasyonlarla pkk deaş ve diğer terör örgütü yöneticilerini yakalayıp veya etkisiz hale getiren MİT'in başkanı mı? İlginç:)

648
126
yanıtYanıtla
Ahmet Kaya:

MİT başkanlığına atanmış bugüne kadar gelmiş geçmiş en milli MİT başkanını görevden alacaklarmış.Çünkü eskiden Milli İstihbarat Teşkilatı CIA ve MOSSAD'ın Türkiye ofisi olarak çalışıyordu.Bu birilerinin hoşuna gitmedi.

511
131
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

İdam acilen geri gelmeli vatan hainlerinin ve teröristlerin yaşamaya hakkı yok.

545
92
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Memlekete faydası olan kim ya da ne varsa kafayı takın, her kurumu işlemez hale getirin. Yeter artık; bir kere de ülkenin faydası için bir şey iste CHP!

358
235
yanıtYanıtla
Erkan Can :

eksik enflasyon hesabıyla emeklinin 3 kuruşluk maaşına göz diken tüik mi,sınav sorularını millete peşkeş çekip genclerimizin geleceğini çalan yök mü,yanlış yönetimi sebebiyle enflasyonu arşa çıkaran merkez bankası mı ülkeye daha fazla faydalı ?

yanıt89
yanıt261
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title