Haberler

Cemal Enginyurt'tan canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır sözler! Sunucu uyarınca çark etti

Güncelleme:

Dün akşam katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin konuşan Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili hakarete varan cümleler kullandı. Sunucunun "Bunlar ağır ifadeler" demesinin ardından çark eden Enginyurt, açıklamalarına devam etti.

Mhp'den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti'ye (DP) geçen Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, TVNET canlı yayınında Taha Hüseyin Karagöz'ün sorularını yanıtladı.

Geçmiş yıllarda yaptığı "Her ülkücü Mhp'lidir. MHP dışında hiçbir ülkücü tanımı kabul etmiyorum." sözlerine ilişkin konuşan ve sözlerinin bir çelişki oluşturmadığını savunan Enginyurt, "Ülkücülerin yeri MHP'dir. Ülkücülerin olması gereken yer MHP'dir. 'Ülkücüyüm' demeye devam edip 'DP'den de temsil ediyorum' demiyorum. Hiçbir söylemimde 'Ben Ülkücüyüm buyurun MHP'li arkadaşlar buradayım' söylemimi bulamazsınız." diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN AĞIR İFADELER KULLANDI

Cemal Enginyurt, açıklamalarının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili hakarete varan cümleler sarf etti. Tansiyonun yükseldiği o anlarda Karagöz'ün "Bunlar ağır ifadeler" diyerek araya girmesinin ardından Enginyurt çark etti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Cemal Enginyurt Demokrat Parti MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (15)

mesut:

Kimin ne olduğunu millet görüyor. Vekil maaşı almana üzülüyorum sadece.

290
229
yanıtYanıtla
millet yorumu:

edepli olmak lazım sayın cumhurbaskanına hakaret etmek ne demek

258
182
yanıtYanıtla
Ahmet Oytun:

Cemallettin Enginyurt her zaman kavgacı ve bu üslüpta konuşuyor. Vatandaş olarak kendisini kınıyorum. Cumhurbaşkanına hakaret bu halka hakarettir.KINIYORUM.

265
154
yanıtYanıtla
Hacı Şanlıdağ:

YAZIKLAR OLSUN NE DİYEYİM

188
77
yanıtYanıtla
Angino chere:

Hakaretsiz, ötelestirmeyen, kutplastirmayan yikici degil yapici olan bir siyaseti özlüyoruz..

240
11
yanıtYanıtla
Murat Aydın:

Lafa geldimi cumhurbaşkanına diktatör dersiniz keşke Cumhurbaşkanımız diktatör olsaydıda ben sizi ozaman görürdüm Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hakaret edemessiniz ağzınızı toplayın artık.

49
38
yanıtYanıtla
fikret oğuz:

CHP den milletvekilliği teklifi almak için soylemistir.

49
27
yanıtYanıtla
Kasım Ekşi:

Boş,bomboş adam.

13
5
yanıtYanıtla
OKUR:

kanal kanal dolaşıp her fırsatta hükümeti ve cumhurbaşkanını eleştiren bu adam yakın zamana kadar hükümetin ve cumhurbaşkanının koşulsuz destekçisi idi,,ne zamanki kapının önüüne konuldu şimdi hasmade tavırlat takınıyor,,,insanda biraz ilke olur

11
7
yanıtYanıtla
senata silva:

Cemal sen Tanrı dağına çık tekrar bi ulu))) AAAaaaauuuUUUUuuuuuuuuUU ahahhahahaha

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title