Haberler

Canlı yayında gergin anlar! İsmail Saymaz'ın sorusu Kılıçdaroğlu'nu kızdırdı

Güncelleme:

Seçimden yenilgiyle ayrılmasından sonra katıldığı canlı yayında değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci İsmail Saymaz'ın "Seçimi neden kaybettiğinize dair 12 gün boyunca bir açıklama yapmadınız. Şuanda da bir açıklama yapmıyorsunuz. Bir rapor çıkardınız mı? Seçimi neden kaybettiniz?" sorusu karşısında bir hayli gerildi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun ardından ilk kez katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"SEÇİMİ NEDEN KAYBETTİNİZ?"

Gazeteci İsmail Saymaz, program boyunca gergin olduğu gözlenen Kılıçdaroğlu'na "Seçimi neden kaybettiğinize dair 12 gün boyunca bir açıklama yapmadınız. Şuanda da bir açıklama yapmıyorsunuz. Bir rapor çıkardınız mı? Seçimi neden kaybettiniz?" sorusunu yöneltti.

"ANLATAMIYORUM GALİBA"

Kılıçdaroğlu bu soruya, "Anlatamıyorum galiba... Seçimi kaybetmemizde kır ve kent oylarının farklı olmasının etkisi var" yanıtını verdi. Bunun üzerine devreye giren Saymaz, "Bu zaten biliniyordu efendim" dedi.

"NEREDEN BİLİYORDUNUZ?"

Gerildiği gözlenen Kılıçdaroğlu, Saymaz'a "Nereden biliyordunuz?" sorusunu yöneltti. Saymaz da buna karşılık "21 yıldır bütün seçimlere baktığımızda CHP kırda hep az oy alıyor. Bu sürpriz bir durum değil ki" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu İsmail Saymaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

Erdem Yiğit:

Klasik Chp zihniyeti. Hala vatandaşı suçluyor. Neymiş vatandaş TRT izliyormuş. Neyi izleyeceğini sana mı soracaklardı. Sen kimsin ki. Bir kez olsun biz nerede hata yapıyoruz diye düşünmeyecek misiniz.

315
34
yanıtYanıtla
Arslaner:

Nasrettin Hoca misali hırsızın hiç mi suçu yok..? Bütün suç seçmende :)

267
8
yanıtYanıtla
Haydar:

Parti 2011 seçimlerinde tek başına yüzde 26 almış 2023 de ağır ekonomik krize mülteci sorununa rağmen üç sağ Partiyle ittifaka rağmen yüzde 25 almışsın 40 a yakın vekili onlara kaptırmışın hala ne duruyon o koltukta

241
8
yanıtYanıtla
David Termad:

Adam hesap uzmanı, vardır bir bildiği

yanıt2
yanıt0
Blackened:

Kemal Bey çok başarılı buluyorum sizi, aynen devam edin ;)

206
29
yanıtYanıtla
Mehmet Baysal:

Kırsaldakiler sadece TRT izlemeyin bak. Chp'ye seçim kaybettiriyorsunuz. Ya arkadaş köylerde her evde uydu anteni var. İsteyen istediği kanalı izliyor. Sen önce evinin mutfağından çık, kırsala bi uğra. Olayın farkına var artık. Sağcısı solcusu seni istemiyor. Anla artık arkadaş.

212
19
yanıtYanıtla
Once Vatan:

Kırsala o kadar uzakki oradakilerin eski sistem manuel tek kanallı tvler kullandığını sanıyor demekki :) her konuşması akla ziyan...

yanıt7
yanıt0
Mevlüt:

Kır bölgelerinde yaşayanlar elhamdülillah diyor ve kendileri ile aynı görüşte olanlara oy veriyor. özellikle eğlencenin bol olduğu deniz kenarlarındaki kent bölgelerinde yaşayanların ise gözü doymadığı, aç gözlü oldukları ve mal edinme tutkuları olduğu için kendileri ile aynı görüşte olanlara oy veriyor. Tamahkar olmayanlar kendilerini düşündükleri için hiçbir zaman kent bölgelerindekilerin hayallerini gerçekleştiremez

175
35
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Kırsal bölgede yaşayan insanlar Dünya'dan bi haberler, yaşamanın nefes almak olduğunu zannediyorlar, makarna yiyerek yemek yediğini zannediyorlar, eğitimsiz bırakılmış gariban bir halk, ALLAH diyene inandıkları için oy veriyorlar.. senin bu yazdıklarına kargalar güler.!

yanıt12
yanıt86
Hsn:

Buğra,gülen tarafta olduğuna göre bu durumda sen karga oluyorsun...

yanıt1
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title