Haberler

Binali Yıldırım İzmir'e geldi

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İzmir'e gelerek çeşitli programlara katıldı. İlk olarak İzmir Valisi Süleyman Elban'ı ziyaret eden Yıldırım, daha sonra Kınık ilçesindeki belediye, öğretmenevi ve halk eğitim merkezi açılışlarına katıldı. Ayrıca STK temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya geldi ve Kurtuluş Günü programına katıldı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bir dizi programa katılmak için İzmir'e geldi.

?Binali Yıldırım, ilk olarak İzmir Valisi Süleyman Elban'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da yer aldı. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Yıldırım ile Vali Elban arasında basına kapalı görüşme gerçekleşti. Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Celal Sel'i ziyaret edip, programlarını Kınık ilçesinde sürdürecek. Kınık'ta ilk olarak belediyeyi ziyaret edecek olan Yıldırım, ardından Kınık Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi açılışına katılıp, STK temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya gelecek. Yıldırım, daha sonra Kurtuluş Günü programına katılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Süleyman Elban İzmir Belediye 3.Sayfa Eğitim Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title