Haberler

Belediye başkan adayı vatandaşa el hareketi yaptı

Güncelleme:

AK Parti Bandırma Belediye Başkan adayı Cemal Öztaylan, seçim çalışmaları esnasında kendisiyle diyaloğa giren bir seçmene el hareketi yaptı.

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken belediye başkan adayları da saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Adaylar sürece kendilerini fazla kaptırınca zaman zaman ortaya ilginç görüntüler çıkabiliyor.

BAŞKAN ADAYI EL HAREKETİ YAPTI

Bunun son örneğini Bandırma'da gördük. AK Parti'nin ilçede aday gösterdiği Cemal Öztaylan, diyaloğa girdiği vatandaşlardan birine el hareketi yaparak karşılık verdi. O ana ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cemal Öztaylan AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

Bordo Bere:

akp bu ülkenin basina bela

511
207
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Hakkın adaletin umudun timsali olan gücünü rahmeti rahmandan alan mübarek kutlu davanın temsilcisi olan her bir ferdi ile kutlu bir hareket hakkında böyle konuşmak büyük günahtır. Tövbe etmelisin.

yanıt39
yanıt291
Sebati Can:

Seviye bu

471
32
yanıtYanıtla
Vatansever:

Chp yaparsa seviyeli oluyor..Ak parti yaparsa seviye bu degilmi..artı nasıl bir hareket yapmış onuda anlamış değilim.. ayrıca böyle birsey yaptı diye tüm parti böyledir diyemeyiz..biz yanlış yapanın yanında değiliz

yanıt93
yanıt224
Oğuzsoyu:

Sizdeki seviye Genel Başkan partiliVekilin eşiyle basılması mı?

yanıt59
yanıt32
Gerard Dirivia:

Cevap vericem diye saçmalamışın Vatansever

yanıt61
yanıt25
Nuri Aga:

Hakediyoruz

yanıt26
yanıt5
DİKİŞTUTMAZ SABRİ:

birisi secmene saldırır, birisi el hareketi yapar, birisi hakaret eder... noluyoz abi yaaa.

203
7
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

o kadar cıvıgı çıkmış ülke yönetimindeki siyasetin, alt makamları bile bu rüzgarla yol açıyor.vatandaş tek yürek olmadığı sürece bu tarz zihniyetlere müsade edildiği sürece, insan kendi saygısını hiçbir zaman kazanamaz.a parti b parti farketmez.burada söz halkındır, halk ise suspus şeklinde.saygı görmek insani hak.ne kadar hakettiğimizde aşikar.

188
8
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Malum partiden ise yapabilir normaldir. Başka partiden olsa idi...... :))

123
27
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title