Haberler

Bozdağ'a kitapçık fırlatan CHP'li vekil Bankoğlu: Anayasa'yı gösterecektim ama dayanamadım

Güncelleme:

Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi kararını okuyan Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'a Anayasa kitapçığı fırlatan CHP'li vekil Aysu Bankoğlu yaşananları anlattı. Bankoğlu "Planlı bir şey değildi. Anayasa'yı göstermeye gittim ama dayanamadım, fırlattım" diye konuştu.

Gezi Parkı davasında 18 yıl hapis cezası alan ve cezaevinde bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliği, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi'nin hakkında verdiği kararın TBMM Genel Kurulu'nda okunmasıyla düşürüldü.

CHP'Lİ VEKİL ANAYASA KİTAPÇIĞI FIRLATTI

Eski Adalet Bakanı ve Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın kararı okuduğu sırada ise dikkat çeken bir olay yaşandı. Atalay'ın vekilliğinin düşürüldüğü anlarda Meclis'te tansiyon bir anda yükselirken, Bozdağ'ın kürsüsüne doğru yaklaşan CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu elindeki Anayasa kitapçığını fırlattı.

"PLANLI BİR ŞEY DEĞİLDİ"

Canlı yayın sırasında kameralara saniye saniye yansıyan görüntülerin ardından olaya ilişkin Sözcü TV'ye konuşan Bankoğlu, "Planlı bir şey değildi. Anayasa'yı göstermeye gittim ama dayanamadım, fırlattım" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Aysu Bankoğlu Bekir Bozdağ Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

mevlüt Altın:

Dövülünce de ağlar demokrası istersiniz

192
153
yanıtYanıtla
Tiyatro:

Anayasa ihlali gözler önünde yapılınca dayanamayan insanların olması gayet normaldir. Burada savunmasız olan insanların avukatlığını yapan bir şahıs söz konusu. Bu kanunsuzluğa dur demeye millet olarak çok geç kaldık .

61
150
yanıtYanıtla
Kartal Kartal:

Bartinin yüz karasi

131
53
yanıtYanıtla
Zaky:

Merciyi tasvip etmiyorum ama Bozdaga yakisan budur.

33
71
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

İyi nane yedin işiniz ne zaten ortamı gerçekten başka.

50
26
yanıtYanıtla
Elif Şahan:

Sen anayasayı fırlat.incili versen eline öpüp alnına koyar

12
20
yanıtYanıtla
Orhan KÖSE:

Atmışlar iyi yapmışlar işe yaramaz bir anayasa derhal değiştirilmeli..

8
17
yanıtYanıtla
Abdullah Kanber:

Diğer haberdeki yorumlara da baktım ve milletimin ne ahmak olduğunu, dolayısıyla bu hukuksal yozlaşmanın bir tesadüf olmadığını, aksine gayet isabet olduğunu maalesef cahil milletim sayesinde bir kez daha idrak ettim. Üzgünüm ama biz buyuz. Hiçbir zaman gelişmiş medeni ve istikrarlı bir ülke olamayacağız.

15
8
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Bu adam eski günlerden alışık, ANAYASA kitabı fırlatılmasına, zamanında birileri ECEVİTİN yüzüne fırlatmıştı bu kitabı, ÜLKE 20 YIL GERİ GİTTİ, MİLYAR DOLAR ZARARA uğradı, bunlara sebeb olanı KAHRAMAN GÖRDÜLER BAZI KENDİNİ BİLMEZ SEMPATİZANLAR,,,,hainler bölücüler TÜRKİYE CUMHURİYETİNE BAŞ KALDIRANLAR cezasını çeker

8
10
yanıtYanıtla
HALİS ER:

chp nin bitişidir

7
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title