Haberler

BBP'den 20 Yıllık Üyelere Teşekkür Belgesi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Elbistan Teşkilatı, 20 yıllık üyelerine desteklerinden dolayı şükran programı düzenledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Elbistan Teşkilatı, 20 yıllık üyelerine desteklerinden dolayı şükran programı düzenledi.

Parti binasında düzenlenen programda, 20 yıldır Büyük Birlik Partisi'nin bireyleri olan üyelere, tek tek teşekkür belgesi takdim edildi.

BBP İl Başkanı Alparslan Kutsal, Merkez İlçe Başkanı Ali Kıvrak, Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ ve il yönetimin de hazır bulunduğu program, BBP İlçe Başkanı İbrahim Kılıç'ın konuşmasıyla başladı.

Kılıç, "Bu günler itibariyle, Büyük Birlik Partisinin siyasi arenada yirminci yılını doldurmuş bulunuyoruz. Biz istedik ki, Tam yirmi yıldır, inanç, ideal ve vefa üstüne, BBP'ye hizmet eden arkadaşlarımızı gösterdikleri vefadan dolayı analım; onlara BBP'ye ettikleri çok büyük hizmetlerden dolayı şükran ve sevgilerimizi sunalım. Çünkü 'marifet birazda iltifata bağlıdır' İşte bu vesileyle, partimizin 20. yıl hatırası olarak, BBP'ye kuruluşundan bugüne kadar sevgi, sadakat ve vefa ile bağlı olan dava arkadaşlarımıza şükran belgesi vermeyi kendimize bir borç bildik. Temennimiz şimdiye kadar Elbistan BBP bünyesinde oluşturduğumuz kardeşliğimiz, daimi olarak bu minvalde devam eder, ideallerimizin menzili bu kardeşlikle biraz daha yakınlaşır" dedi.

Daha sonra söz alan BBP İl Başkanı Alparslan Kutsal ise, "BBP 1993 yılında kurulduğunda herkes bir seçimlik parti gözüyle bakıyordu. Şuan baktığımızda partimiz 20. yılını doldurduğu hep birlikte görüyoruz. Bizim davamız milletimizin, inançlarımızın davasıdır. Bu davamız değerli arkadaşlarımızın inançlarıyla devam etmektedir. Türk siyasetinde geriye baktığımız zaman, hesabını millet adına yapmayan partilerin sonlarının da olmadığını gördük. BBP'nin Türk siyasetine önemli kazanımlar elde ettiğini hepimiz biliyoruz. Dişimiz tırnağımız ile bu hale geldik. Önümüzdeki dönemlerde BBP milletin rövanşı olarak yükselecek" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından BBP'de 20. yılını dolduran parti üyelerine, şükran belgeleri takdim edildi.

Program, BBP üyeleri tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla vatandaşlara gül dağıtımının yapılması ile sona erdi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Büyük Birlik Partisi Ali Kıvrak Türkoğlu Elbistan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title