Haberler

Bakan Özhaseki Hatay'a makam aracı yerine otobüsle gitti: Şimdi 200 tane araç olması lazımdı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde tasarruf tedbirlerini açıklarken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Hatay'a özel araç yerine milletvekilleri, belediye başkanları ve valilerin de olduğu tek otobüsle gitti. O anlarla ilgili yayınlanan videoda Özhaseki, "Şimdi herhalde 200 tane araç olması lazımdı arka tarafta, ondan kurtarmış olduk" ifadelerini kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'a giderken makam aracı yerine otobüs kullandı. O anlarla ilgili yayınlanan videoda Bakan Özhaseki, "Şimdi herhalde 200 tane araç olması lazımdı arka tarafta, ondan kurtarmış olduk" dedi.

BAKAN ÖZHASEKİ'DEN DİKKAT ÇEKEN HATAY ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerini açıkladı. Tasarruf politikasına hızla geçilirken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Hatay ziyareti dikkat çekti.

MAKAM ARACI YERİNE OTOBÜS KULLANDI

Hatay'a makam aracıyla gitmeyen Bakan Özhaseki, milletvekilleri, belediye başkanları ve valilerin de olduğu tek bir otobüs kullandı. O anlarla ilgili yayınlanan videoda Bakan Özhaseki şunları söyledi: "Bir taraftan tasarruf tedbirleri, bir taraftan da muhabbete vesile oluyor. 2 gün önce Sayın Cumhurbaşkanımız tasarruf tedbirleriyle ilgili neler yapılacağını uzun uzun anlattılar. Bu konuda Maliye Bakanlığı'nın da bir brifingi vardı kabinede. Bizler de canı gönülden katılıyoruz.

"ŞİMDİ ARKADA 200 TANE ARAÇ OLMASI LAZIMDI"

Bazen protokolle giderken arkamızda 200 araçlık konvoy oluyor. Benim şoför, Vali Bey'in şoförü, diğer arkadaşların şoförleri, korumalar ordusu, onlar özel araçlarla geliyorlar. Şimdi ona da dikkat ederek tek bir araçta gidip geliyoruz. Şimdi herhalde 200 tane araç olması lazımdı arka tarafta, ondan kurtarmış olduk."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mehmet Özhaseki Hatay Ulaşım Çevre Politika Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500

Yorumlar (91)

Nurullah Aydın:

HELAL OLSUN BAKANIM EN DOĞAL HALİNİZLE NE YAPMIŞSANIZ O PAYLAŞILMIŞ CHP GİBİ GÖSTERİŞ YAPMADINIZ

340
805
yanıtYanıtla
Devret Bahçeleri:

Bende diyorum bu paralar nereye gidiyor bütün sırrı bozdun

yanıt458
yanıt37
Cavit:

kardeş. en doğal halimi .. ????.. bunlar chp nin değil sizin gösterişiniz..

yanıt350
yanıt77
meko:

Nurullah belki okuyamadın şartlar elvermedi tamamda insan kendini biraz gelistirmezmi cahilsin deyincede kızıyorsun

yanıt128
yanıt48
Nuri Aga:

Olum Nurullah, cahil Nurullah. 20 sene har vur harman savur. Yeni mi aklına geldi tasarruf. Uyan da balığa gidem.

yanıt171
yanıt27
abdurrahman arslan:

Sayın bakanım bu tasarruf sadece bugün için değil herzaman olmalı. Nezaman ülke ekonomik olarak kırize girse aklınıza tasarruf geliyor. Bu tasarrufu kiriz gelmeden yapsanız da millet Avrupa gibi beşsenede bir ekonomik kıriz yasamasa olmazmı. Allah bize yiyin için ama israf etmeyin diyor . Nedemek 250 araç yazık degilmi bukafar israfa demekki 10 araç ile de gidiliyormus . İnşallah devamlı böyle tedbirli olursunuz.

326
9
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

6 ayi bulmaz eski hallerine donerler :) Bu zamana kadar dusunmemislerde simdi inanacak degiliz :)

yanıt129
yanıt21
Emrah Aydin:

Tasarruf edilmeli tabiiki ama yönetici kademesinde bulunan bu kadar kişinin toplu olarak tek bir vasıtada bulunması doğrumu? Bilmediğim için soruyorum!

105
226
yanıtYanıtla
Devret Bahçeleri:

Dur emrahcım. Daha yeni emekliyorlar bu şekilde olmasa da. daha konforlu donanımlı makam otobüsleri üzerin de çalışılır. 200 arabadan iyidir :)

yanıt118
yanıt39
Devret Bahçeleri:

Sizi tebrik ederim. Ne güzel hep beraber sohbet ederek kaynaşarak. Ülkemin manzarasının tadını çıkarıp yolculuk edin.

131
22
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title