Haberler

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na hodri meydan: Gel tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini göreyim

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kendisini Sinan Ateş cinayetine sessiz kalmakla suçlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, "Sayın Kılıçdaroğlu suskun değilim, seviyesiz ithamlarınızı seyredip gerekli notlarımı aldım, alıyorum. Gel tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini göreyim" dedi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesi Türkiye gündemine bomba gibi düştü. MHP ve Ülkü Ocakları, Ateş'in cinayetine sessiz kaldıkları ve açıklamalarında üstü kapalı ifadeler kullanmakla eleştirilirken, partisinin grup toplantısına çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den çok çarpıcı açıklamalar geldi.

"ÜLKÜ OCAKLARI HAİN BİR KUŞATMA ALTINA ALINDI"

Kendisini Sinan Ateş cinayetine sessiz kalmakla suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen MHP lideri Bahçeli, "Dikkat, temkin, sabır, uyanıklık şarttır. Kimse unutmasın kurt kışı atlatır, yediği ayazı unutmaz. Biz bunlara figüranlık yapan onursuzları tanıyoruz. Milletvekilimiz ahlaksızca suçlandı, töhmet altında bırakıldı. Ülkü ocakları hain bir kuşatma altına alındı. Şiddetli bir cephe açılıp, ittifakla harekete geçildi.

"SAYIN KILIÇDAROĞLU SUSKUN DEĞİLİM, GEREKLİ NOTLARI ALIYORUM"

Kılıçdaroğlu'na da sosyal medya mesajıyla suskunluğumuzun nedenini sorma gereği doğdu. Suskunluğumuz asaletimizdendir, bir lafa bakarız laf mı diye bir de söyleyene bakarız adam mı diye... Edebimiz el vermez, edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap edebi elden gidene... Sayın Kılıçdaroğlu suskun değilim, seviyesiz ithamlarınızı seyredip gerekli notlarımı aldım, alıyorum.

KILIÇDAROĞLU'NA HODRİ MEYDAN

Sayın Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Gel tek bir evladımı al yüreğin kaç okka görelim. Teşvik edici kışkırtmalara kapalıyız. Türkiye'yi kavga iklimine çekmek isteyenler şerefsiz kere şerefsizdir. Oyuna gelmeyeceğiz. Biz bir işin önüne değil arkasına ve sonuna bakarız. Bütün kirli çamaşırları, gavur uzantılarını bir bir teşhis ediyoruz."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli Sinan Ateş MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

Nurullah Ak:

Eyy Kılıçdaroğlu işte yiğit gör senin çapın Başbuğ Devlet Bahçeliye yetmez

88
164
yanıtYanıtla
esrefpasali:

evladini KATLETTILER, ne yaptin? CHP ye HDP ye saldiriyorsun, katilleri bul aiesine sahip cik, diger evletlarinda aynisi olsa yine susacak ailesine bir bassagligi bile dilemiyecekmisin?

yanıt26
yanıt10
Murat Vural:

İnsan olan bir insan önce öldürülen kendi eski ülkü ocağı başkanı Sinan Ateş için bir başsağlığı diler Allah rahmet eylesin dersin ondan sonra kimi suçlayacaksan suçlarsın. Hâlâ kuru kabadayılık yapıyorsun . Hangi ülkücülere gözdağı veriyorsun .

162
46
yanıtYanıtla
karantt1:

AKP NİN PEŞİNE TAKILMIŞ KENDİ EVLADININ KATLİNE GÖZ YUMANLARDAN NE BEKLENİR CHP MI SUÇLU YİNE

136
65
yanıtYanıtla
esrefpasali:

CHP nin tirnagi olsa basini kasiyacak ne olursa CHP her konusmada bay KEMAL her konusmada tehdit, sizden bi nane olmaz senelerdir koltuk degnekligi yapan partiyi baraji gecemiyecek duruma getirdiniz, yaziklar olsun...

yanıt25
yanıt7
bekir yapici:

karsilarinda hakaret küfür eden bir muhalefet olmadigi halde nedense verdikleri cevap sadece hakaret tehdit agizlarindan bir tek seviyeli yapici söz cikmiyor neden acaba ?

137
43
yanıtYanıtla
ERKAN :

bir evladını katlettiler sesin çıkmadı sen ne anlatıyon halen

135
38
yanıtYanıtla
taner ipek:

Kılıçtaroğlu alırsa diyor diğerlerini kastetmiyor

yanıt7
yanıt2
ahmet örnek:

yav he he

127
45
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Demek ki suçlu birisi varki bahçeli sıkıysa gel al diyor ve bunu bahçeli de gerçekten biliyor ve kolluyor ise şimdi olmaz ise o suçlu zamanı geldiğinde teslim alınır.

127
44
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title