Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "AK Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderidir.

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "AK Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderidir. AK Parti'nin kaderi, dünyanın kaderi ile alakalıdır ve bunlarla ilişkili olduğunu bildikleri için Sayın Cumhurbaşkanımızı uzun süredir hedefe koymuşlardır." dedi.

İnceöz, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kırşehir Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi'nde, Türkiye'ye birçok hizmet kazandırdıklarını ancak Türkiye'de demokrasiyi kesintiye uğratmak isteyenlerin olduğunu söyledi.

Gezi eylemleriyle, 17/25 Aralık olaylarıyla Türkiye'de seçilmiş hükümetin yönetimden el çektirilmek istendiğini belirten İnceöz, 15 Temmuz'da ise eli kanlı terör örgütünün milletine silah doğrulttuğunu ifade etti.

İnceöz, 15 Temmuz'da tankların, topların, silahların millete doğrultulduğunu anımsatarak, "O gece Meclisimiz bombalandı, çatışmalar yaşandı. Aziz milletimizin canını ortaya koymak suretiyle geleceğine sahip çıktığı o karanlık geceyi aydınlatan bir ses vardı. O ses kurucu Genel Başkanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın, 'Milletimin gücünden başka hiçbir güç tanımıyorum' diyerek vesayet odaklarına karşı, dimdik duracağımızı belirten ve geceyi aydınlatan sesiydi." diye konuştu.

Zeytin Dalı Harekatı'na değinen ve CHP'den Afrin'de yürütülen bu operasyona yönelik bazı eleştiriler geldiğini dile getiren İnceöz, şunları kaydetti:

"Afrin operasyonuna eleştiride bulunanlar, şehitlerimize laf edenler, ezanlardan rahatsızlık duyanlar, Atatürk'ün partisi Cumhuriyet Halk Partisinden gelen sesler, gerçekten Aziz milletimiz tarafından da katlanılacak bir hal içerisinde olmadığını göstermektedir. Bunu şunun için söylüyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin yukarısı başka bir ses veriyor, taban başka bir ses veriyor. Ülkesi ve milleti için hassasiyet taşıyanları ayırmak lazım. O güne kadar darbe girişimcilerine karşı meydan okuyan ifadeleri olan ana muhalefet partisinin genel başkanı, o gece normal bir geceymiş gibi Bakırköy Belediye Başkanının evine giderek sabaha kadar orada darbenin seyrini izliyor. Bu ana muhalefet partisi açısından, Türkiye siyaseti açısından, siyasi tarihimiz açısından kara bir lekedir."

İnceöz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türkiye'nin güney sınırlarında, Suriye'de terör devletçikleri kurmak suretiyle burada PKK, PYD, YPG hep beraber iş birliğiyle güneyimizde bir terör koridoru oluşturulmak isteniyor. Bu bölge için düzenlenen operasyon meşru, uluslararasında haklı, sınırlarımızın güvenliğinin temini noktasında düzenlenmesi gereken bir operasyon. İşin doğrusu uzun süredir sabrımızı test etmeye kalktıkları operasyon başladı. Bugün operasyon başarılı bir şekilde devam ediyor. Tabii ki bu bölge, terör örgütlerinden temizlenene kadar, Fırat'ın doğusu da dahil olmak üzere, Münbiç de dahil olmak üzere bu bölgenin terör örgütlerinden temizlenmesi elzemdir. Burada da ana muhalefet partisinden çatlak sesler geliyor. Kimisi PYD'ye terör örgütü demek için delil arıyor ama ÖSO'ya terör örgütü demekten çekinmiyor ve delil aramıyor. İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun öyle açıklamaları var ki ülkemizin değerleri ile inançlarıyla adeta alay edercesine. 'Türkiye kazanacaksa gerekirse biz kaybedelim' diyen bir Genel Başkanın, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi 2023, 2053, 2071 hedeflerine doğru taşımak üzere çalışma gayreti içerisindeyiz."

"Cumhur İttifakı"na da değinen İnceöz, şu ifadeleri kullandı:

"Aziz milletimizin vermiş olduğu emanete biraz daha güçlü bir şekilde sahip çıkmak için, oy pusulaları düzenlemesi dahil olmak üzere ittifaka dönük çalışmaların yer aldığı teklifimiz Meclise sunuldu. İnşallah ülkemiz için milli ve yerli olan 'Cumhur İttifakı' özellikle topyekun Türkiye üzerine saldıran, topyekun Türkiye'nin hedefe konulduğu, ne yazık ki kişi olarak da Sayın Cumhurbaşkanımızın hedef gösterildiği... Biliyorlar ki Sayın Cumhurbaşkanımızı yıpratırlarsa AK Parti'yi yıpratırlar. AK Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderidir. AK Parti'nin kaderi, dünyanın kaderi ile alakalıdır ve bunlarla ilişkili olduğunu bildikleri için Sayın Cumhurbaşkanımızı uzun süredir hedefe koymuşlardır."

Kongreye, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Politika

İlknur İnceöz Ak Parti Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title