Haberler

AK Parti Grup Başkan Vekili Çelik'ten Sanayiciye Müjde

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Faruk Çelik, Tekrar İktidara Geldikleri Takdirde Prim ve Çeşitli Vergilerde 5'er Puan Olmak Üzere Kademeli Olarak İndirime Gideceklerini Söyledi.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Faruk Çelik, tekrar iktidara geldikleri takdirde prim ve çeşitli vergilerde 5'er puan olmak üzere kademeli olarak indirime gideceklerini söyledi.

AK Parti Bursa milletvekili adayları Faruk Çelik, Mehmet Emin Tutan, Hayrettin Çakmak, Mehmet Tunçak, Cennet Cankılıç, Mustafa Dündar ve Gökay Bilir, seçim çalışmaları kapsamında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı (BTSO) ziyaret etti. BTSO Başkanı Celal Sönmez ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen adaylar, yaklaşık 1 saat süren bir görüşme yaptı. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Faruk Çelik, 4.5 yılda yaptıklarını talan etmek gibi bir niyetlerinin olmadığını belirterek, "Göreve

geldiğimizden bu yana bazı kesimler bizimle beraber çok fedakarlık etti. Türkiye'nin çatısını kurduk, artık sıra içerisine geldi. Seçim beyannamemizi açıkladık. Artık fedakarlığın mükafatını alma zamanı geldi. Yeniden iktidara geldiğimiz takdirde 2008 yılından itibaren prim ve çeşitli vergilerde 5'er puan olmak üzere kademeli indirime gidilecek. Girdi maliyetleri daha da ucuzlayacak" dedi.

4.5 yıl boyunca vicdani sorumluluk içerisinde görevlerini yerine getirdiklerini söyleyen Çelik, "Yeniden iktidar olduğumuzda sıkıntıların çözümü için kararlı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Göreve geldiğimizden bu yana yakalanan siyasi istikrar ekonomiye de olumlu yansıdı. Bu sadece bizim başarımız değil. İş adamları ve sanayicilerimiz de elini taşın altına koydu. İhracat rakamının 32 milyar dolardan 96 milyar dolara çıkması basit bir şey değil. Şimdi ülkede sanki seçim olmayacakmış gibi ekonomik

istikrar var" şeklinde konuştu.

Çelik, yeni seçimlerde birçok sanayicinin milletvekili adayı olduğunu hatırlatarak, sanayicinin sıkıntılarının daha çok ele alınacağını sözlerine ekledi.

BTSO Başkanı Celal Sönmez, yaşadıkları sıkıntı ve taleplerini her zaman siyasilere aktardıklarını ifade ederek, seçim öncesi verilen vaatlerle ilgili olarak, "Siyasi istikrar, ekonomik istikrarı da getirir. Gerçeğe dayanmayan her vaat yalandır, boş laftır. Biz istikrar ve güven ortamı istiyoruz" diye konuştu.

(EY-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title